Mars’ın Akrep burcundaki yolculuğu 53 gün sürecek! Ya devam ya tamam…

Mars’ın Akrepteki yolculuğu 23 Şubat 2022’ye kadar toplamda 53 gün sürecek. Mars’ın Akrep Takım Yıldızına girmesiyle ya tamam diyoruz, ya ölümüne devam ediyoruz. Yatırım yapmak isteyenlerimiz Mars Akrep sürecini değerlendirebilir. Özellikle uzun zamandır ertelediğiniz miras, nafaka, alacak gibi yasal süreçlerle başlatılması gereken hakkedişler için yasal süreçlerin başlangıcı olabilir.

Mars’ın Akrep burcundaki yolculuğu 53 gün sürecek Ya devam ya tamam…
Ay Güncesi! Mars Akrep’te… “Seni öldürmeyen şey, güçlendirir…” Öyle zamanlar gelir ki, gün içinde yapmamız gereken şeyleri yapmaya devam ederiz ama kocaman bir boşluk hissederiz. Aslında yolunda olmayan bir şey yoktur fakat kalbimiz hop oturup hop kalkar. Adeta üstümüzde bir öküz oturuyor hissi taşırız. Ve merak ederiz.

“Neler oluyor?”

“Ne olacak?”

2 Ocak 2022’de gerçekleşecek Yay Yeni Ay’ına günler varken, Mars’ın Akrep Takım Yıldızına girmesiyle ya tamam diyoruz, ya ölümüne devam ediyoruz. Mars’ın Akrepteki yolculuğu 23 Şubat 2022’ye kadar toplamda 53 gün sürecek. Akrep Takım Yıldızı haritalarınızda hangi evinize denk geliyorsa o ev konularında ruhumuz paramparça olana kadar dayanacağımız, savaşacağımız, acı çekeceğimiz, dönüşeceğimiz, sahip olduğumuz kaynakları daha verimli kullanabileceğimiz bir sado-mazo sürecine giriyoruz. Düşünün sırtımızda şaklayan bir kırbaç var ama biz gemiyi fırtınadan çıkarmak için tüm gücümüzle küreklere asılmaya devam ediyoruz.

Mars’ın Akrep burcundaki yolculuğu 53 gün sürecek Ya devam ya tamam…

Baştan belirteyim, kürekleri bırakanın gemisi batar… Tam güç ileriiii!!!

Haberin Devamı

Diğer yandan; çok merak ettiğimiz, takıntı yaptığımız konu veya konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir, unuttuğumuzu sandığımız anda bilgiler birden önümüze düşebilir.

Yatırım yapmak isteyenlerimiz Mars Akrep sürecini değerlendirebilir.

Özellikle uzun zamandır ertelediğiniz miras, nafaka, alacak gibi yasal süreçlerle başlatılması gereken hakkedişler için yasal süreçlerin başlangıcı olabilir.

Yine hepimizin dikkat etmesi gereken konu, Mars Akrep ilerleyişinde hepimizden mutlaka bir damla da olsa kan akıtacaktır. Kağıt kesikleri, gül dikenlerine de dikkat! Ancak uzun süredir ertelediğiniz ameliyatlarınızı da artık yaptırmak durumunda kalabilirsiniz.

Estetik operasyonlar için 28-29 Ocak harici her gün uygun olacaktır.

Ülke ve dünya genelinde;

- Bankalarla ilgili ücret ve komisyon tutarlarında güncellemeler olabilir,

- Hastalığın yayılması ve ölüm oranlarında ciddi artış ve çocuklarda hastalık sayısında artış olabilir,

- Çocuklarla ilgili olumsuz olaylar olabilir,

Haberin Devamı

- Casuslar, casusluk konusu gündeme gelebilir, dünya genelinde yakalanan casus haberleri duyabiliriz,

- Dünya geneli iç çatışmalarda artış, devam eden savaş alanlarında patlamalar ve kayıplar olabilir, askeri ve sivil kayıplar yaşanabilir,

- Borsa ve yatırım amaçlı işlem alanlarda dolandırıcılık içerikli spekülasyonlar, ifşalar ve yakalanmalar olabilir,

- Eskide kalmış konuların, mahkemelerin, davaların yeniden aktifleşmesi, geçmişte vefat eden kişi veya kişilerin konularıyla ilgili mahkemeler başlayabilir. Özellikle soykırım davaları gündeme gelebilir.

Günün motivasyon cümleleri;

“Her şey geçer, bu da biter…”

“Bir şekilde hallederim…”

“Ben güçlüyüm…”

 

DİĞER YENİ YAZILAR