19 aylık ay düğümleri süreci başlıyor

12 Nisan’a kadar özellikle ilişkiler, verdiğiniz sözler, anlaşmalar, kurallar ve yasalar ile ilgili uymadığınız, uyumlanmadığınız her konuyu kapatmak için zamanınız var. Sonrasında ise 19 ay boyunca gündeminizi bu konular belirleyecek.

19 aylık ay düğümleri süreci başlıyor

Reddetmeye, görmezden gelmeye devam ettiğiniz ve gerçekliğini kabul etmediğiniz ne varsa, şu anda teker teker varlıklarını ispatlamaya başlıyorlar…

Hazır mısınız?

Çoğunlukla yaşanılan şeylerde insanlar kendilerini pek de suçlu görmezler. Hatta mağdur olduklarını düşünürler. En zor zamanları kendileri yaşamış, krizlerle uğraşmak zorunda kalmışlardır. Hatta neredeyse, sadece acı çeken ve bedel ödeyenin bizzat kendileri olduğuna ant içebilirler. Fakat bu durum aslında önlerinde duran gerçekliği kabul etmek istemeyişlerinden, hatta bir türlü gözüne batsa da görmemek için direndiklerinden kaynaklanır. Çünkü eğer gerçekten bakarlarsa, kendileriyle yüzleşecek olmaları kaçınılmazdır.

Bir önceki yazımızda artık yüklerin ineceğinden bahsetmiştim. Şimdi ise, egolarını yük olarak taşıtanlara göz atalım.

Eğer bu süreçte, siz üstünü örtmeye çalıştıkça, ısrarla yukarı fışkırmaya çalışan bir kaynak varsa durup düşünmeniz ve farkına varmanız gerekiyor. 29 Ocak itibariyle Venüs ileri hareketine başladıktan sonra, nasıl olsa kendi kendine hallolur diye düşündüğünüz konulardan maalesef pek de kaçışınız kalmayacak gibi görünüyor. Özellikle geçmişte bıraktığınızı sandığınız her dosya, her kelime, her hikayenin yeniden uyanışınıza şahit olabilirsiniz.

Haberin Devamı

19 aylık ay düğümleri süreci başlıyor

Yine bu süreçte eğer yapılan hataların farkına varıp, sorumluluklarınızı üstelenebilirseniz, süreç tekrar etmeyerek konularınız kapanacaktır. Ancak, önümüzde yeni 19 aylık ay düğümleri süreci başlıyor.

Uzun lafın kısası, 12 Nisan’a kadar özellikle ilişkiler, verdiğiniz sözler, anlaşmalar, kurallar ve yasalar ile ilgili uymadığınız, uyumlanmadığınız her konuyu kapatmak için zamanınız var. Sonrasında ise 19 ay boyunca gündeminizi bu konular belirleyecek.

Başlayan 19 aylık döngümüzün ana konusu ülke ve dünya gündeminde yasalar, kurallar, yeniden yapılanma ve harekete geçmek üzerine olacaktır. Hafızaların hareketli olacağı, bildiklerinizi kullanmanız gereken, daha cesur daha atak başlangıçlar yapmanızı gerektiren süreçlere gebe bir dönem.

Hedefinize bağımsızlığı, cesareti, özgüveni koymak mantıklı olacaktır. Kararlarınızı kendiniz almakta zorlanıyorsanız ve diğer insanların sizi yönlendirmesi ile hayatlarınızı yaşıyorsanız kendiniz için harika işler başarabileceğiniz bir destek geliyor.

Haberin Devamı

Empati yapmak harika bir erdem olmasına rağmen, bunu aşırı fedakarlık ile kendini kurban etme bilinci ile ayırmak gerekiyor. Özgürleşmek ve “ben yaparım” demek elinizdeki en büyük güç olacak.

Kimseye ihtiyacınız olmadan, tek başına yürüyebileceğiniz yollara bakın…

Emin olun, kendine güvenen sonunda kutlama yapacak…

Yıldızlar tekrar fısıldayana kadar, sevgide kalın…

DİĞER YENİ YAZILAR