Gazete Vatan Logo

Türkmenistanlı öğrenci Nurshat Muhammedova'nın sır ölümü!

Samsun'un Canik ilçesinde üniversite öğrencisi Türkmenistan uyruklu 21 yaşındaki Nurshat Muhammedova, gizemli şekilde hayatını kaybetti. Sevgilisi Kenan Pala, cinayet şüphelisi olarak tutuklanırken, Muhammedova hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Türkmenistanlı öğrenci Nurshat Muhammedova'nın sır ölümü!

Olay, 26 Kasım'da Gülsan Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Oto bakım servisi yapan iş yerinden tek el silah sesi duyanlar, polise haber verdi. İhbarla adrese giden ekipler, Samsun Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Türkmenistan uyruklu Nurshat Muhammedova'nın cesedi ile karşılaştı.

Yanında tabanca bulunup, başında tek kurşun girişi olduğunu tespit edilen Muhammedova'nın cenazesi, otopsisi sonrası Ankara'da toprağa verildi. Olaya ilişkin çalışma başlatan polis, Muhammedova'nın ölümü ile ilgili sevgilisi Kenan Pala'yı 'cinayet şüphelisi' olarak gözaltına aldı. Pala, ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

Aynı zamanda iş yeri sahibi olan Pala, Muhammedova'nın psikolojik sorunları olduğunu ve intihar etmiş olabileceğini öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Pala, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.