Gazete Vatan Logo

Sarıyer tecavüzcüsü yakalandı

İstanbul’da Kırgız uyruklu üniversite öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla Adana’da gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Sarıyer tecavüzcüsü yakalandı

İstanbul’da Kırgız uyruklu üniversite öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla Adana’da gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüpheli Kırgız uyruklu üniversite öğrencisi E.A. tarafından emniyette teşhis edildi. Kırgız uyruklu üniversite öğrencisi E.A, 26 Ağustos’ta Maslak’ta bir üst geçidin altından geçerken kimliği belirsiz bir kişi tarafından tecavüze uğradığı ve cep telefonunun gaspedildiği şikayetiyle polise başvurmuştu.

Uyuşturucu bağımlısıyım

Fatih Yılmaz savcılık ifadesinde uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek, “Olay günü uyuşturucu kullandım. Akabinde istasyondan çıkan bir bayan önümden geçti. Ben de arkasından yürümeye başladım. Üst geçitten inmeye yakın bayanı üst geçidin yan tarafında bulunan karanlık alana çantasından tutarak götürdüm. Burada bu şahsın üzerinde bulunan eteği sıyırdım ve iç çamaşırını çıkardım. Bu bayan ile cinsel birliktelik yaşadım. Olay sırasında bana ‘yapma’ diye bağırdı. Daha sonra bayanın çantasında bulunan 60 tl parayı alıp kaçtım. Bu olayın üzerinden 1 ay geçtikten sonra haberi gazetede gördüm. Polisin bana ait fotoğrafları çevrede bulunan esnafa sorduğunu öğrendim. İstanbul’dan ayrılmaya karar verdim. 31 Ekim’de Mersin’e bilet alarak yola çıktım” dedi. Fatih Yılmaz mahkemedeki sorgusunun ardından “nitelikli cinsel saldırı ve yağma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı