Gazete Vatan Logo
Yaşam’Polisiz’ diyerek eve girip...

’Polisiz’ diyerek eve girip...

’Polisiz’ diyerek eve girip...

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde, eşi cezaevinde olan kadının evine kendilerini polis olarak tanıtarak girip şiddet uyguladıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

28 yaşındaki F.K. ve 30 yaşındaki M.B., eşi 1 ay önce bir suçtan cezaevine giren ve 2 çocuğuyla yaşayan M.Ö.’nün evine gece saatlerinde gitti.

İddiaya göre ’Biz polisiz’ diyerek kapıyı açtırıp içeriye giren F.K. ve M.B., kadını tabancayla tehdit edip şiddet uyguladı.

2 kişi, kadının bağırması üzerine kaçtı. Kadının polisi arayıp eşkallerini verdiği şüpheliler, polis tarafından yakalandı. Polisteki ifadelerinde, kadının erkeklerle gezerek mahalleliyi rahatsız ettiğini; bu yüzden evine gidip onu uyarmak istediklerini ileri süren şüpheliler adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli, nöbetçi mahkemece, ’kişi hürriyetini yoksun kılma’, ’mala zarar verme’, ’silahla tehdit’ ve ’kasten yaralama’ suçlarından tutuklandı.