Gazete Vatan Logo

Naim Sülaymanoğlu’nu oynayan Hayat Van Eck kimdir, nerelidir?

Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘’Cep Herkülü’’ seyircisiyle buluştu. Film sonrası, Süleymanoğlu’nun canlandıran Hayat Van Eck’in hayatı merak edilmeye başlandı. “Hayat Van Eck kimdir?’’, ‘’Hayat Van Eck nerelidir?’’ Hayat Van Eck rolüne nasıl hazırlandı?

Naim Sülaymanoğlu’nu oynayan Hayat Van Eck kimdir, nerelidir?

Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu'' izleyiciyle buluştu. Filmde Süleymanoğlu'na hayat veren Hayat Van Eck, Cep Herkül filminin vizyona girmesinden sonra, merak edilen isimler arasındaki yerini aldı. Peki, Hayat Van Eck kimdir, nereli? İşte Hayat Van Eck hakkında merak edilenler...

HAYAT VAN ECK KİMDİR?

Hayat Van Eck, Hollandalı bir baba ve aslen Ankaralı olan Türk bir annenin çocuğu olarak 2000 yılında Amsterdam'da doğdu. 6 yaşına kadar Hollanda'da yaşadı. Ardından ailesiyle İzmir'e taşındı ve burada büyüdü.

2017 yapımı Onur Saylak'ın senaryosunu yazdığı filmi Daha'daki Gaza rolünü oynayan Hayat Van Eck,, bu performansından dolayı 24. Adana Altın Koza Film Festivali'nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülü başta olmak üzere pek çok ödül aldı.

Şampiyonu canlandıran Hayat Van Eck verdiği bir röportajda filme hazırlanış sürecini şu sözlerle açıkladı:

“Naim Süleymanoğlu’nun katıldığı tüm şampiyonaların videolarını defalarca izledim. Onu oynamak benim için büyük gurur.”

Haberin Devamı