Gazete Vatan Logo

Milyonerin 25 milyonluk itirafı!

Eşiyle ilgili ilginç iddialarda bulundu

Diş hekimi N.E.U., 25 yıllık kocası ve meslektaşı H.H.U.’nun kendisine ‘Seni kadın olarak görmüyorum ’, ‘Tenlerimiz uyuşmadı ’ sözleriyle hakaret ettiği ve aldattığı için boşanma davası açtı. 50 milyon lira serveti olan eşinden 25 milyon lira tazminat istedi.

İstanbul Aile Mahkemesi ’ne avukatı Asım Yıldız aracılığıyla başvuran diş hekimi N.E.U., 25 yıllık eşi doktor H.H.U. ’ya boşanma davası açtı. Diş hekimi kadın, mahkemeye sunduğu dilekçede, doktor eşiyle ilgili ilginç iddialarda bulundu. Eşiyle 1987 ’de severek evlendiklerini belirten davacı kadın, bu birliktelikten 24 yaşında bir kızları ile 16 yaşında bir oğullarının olduğunu kaydetti.

Defalarca aldattım!

25 yıllık evliliklerinin, zaman içerisinde davalının sorumsuz ve kusurlu davranışları nedeniyle bozulmaya başladığını öne süren diş hekimi kadın, “Kocam ile Bebek’teki ortak konutumuzu, Haziran 2012’ye kadar paylaştık. Bu tarihten sonra eşim, ayrı ev kiraladı. Kızımız ile yaptığı bir sohbette, ‘Ben, artık annenizle yaşamak istemiyorum. Ayrıca annenizi defalarca aldattım ’ demiş. Bunu duyunca yıkıldım.” iddiasında bulundu.

Doktor eşinin, telefonu konuşmalarını ayrı odada gerçekleştirdiğini savunan diş hekimi kadın, iddialarını şöyle sürdürdü: “Kendisine, ‘Hayatında başka biri varsa, ben, senin hayatından çekileyim ’ teklifinde bulundum. Bana, ‘Hayatımda biri değil, 500 ’ü, 1000’i var’ şeklinde kaçamak ve alaycı bir yanıt verdi. Bana sık sık yüzüme karşı, ‘Seni kadın olarak görmüyorum ’, ‘Tenlerimiz uyuşmadı ’ şeklinde hakaretlerde bulundu. Ben emekli olmuş durumdayım ve aylık gelirim 840 liradır” dedi.

Otelleri, evleri var!

Davacı kadın, mahkemeye, doktor H.H.U. adına kayıtlı menkuller ile gayrimenkullerin şu listesini verdi, “Bodrum’da 100 yataklı otel ve villa. Fatih ’te 10 daire, 1 apartman, 1 poliklinik tapusu, 2 arsa. Şişli ’de daire. Beşiktaş ’ta 3 katlı 1 ev, 1 arsa. Antalya ’da 3 arsa, 3 tarla, 1 zeytinlik. Bağdat Caddesi’nde poliklinik. 2011 model otomobil. Çeşitli bankalarda 2 milyon 500 bin TL ’lik hesaplar.” Davacı diş hekimi, “16 yaşındaki oğlumuzun velayeti bana verilsin. Benim için 10 bin, oğlumuz için 7 bin TL nafaka ödesin. 25 milyon lira tazminat ödemesi sağlansın. Davalı adına kayıtlı menkul ve gayrimenkuller ile hesaplarına tedbir konulsun. Bebek’teki ev ‘aile konutu’ şerhi eklensin. ” Talebinde bulundu.

Haberin Devamı