Gazete Vatan Logo

‘Kocasını küvette öldürüp intihar süsü verdi’

Küvette bilekleri ve boynu kesilmiş olarak bulunan Yunus K.’nın intihar etmediği cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Öldürülmeden önce ilaçla bayıltıldığı belirlenen Yunus K.’nın katil zanlısı olarak ilişki yaşadığı sevgilisi tutuklandı.

‘Kocasını küvette öldürüp intihar süsü verdi’

İstanbul Pendik’te 7 Nisan günü meydana gelen olayda havalimanında güvenlik görevlisi olarak çalışan 39 yaşaki Yunus K.,’nın evinin banyosunda iki bileği ve boğazı kesilmiş olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede herhangi bir suç aletine rastlanmadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yunus K.’nın eşi Özlem K.’nın (29) ifadesini aldı. Özlem K., olay günü oğlunu okuldan almak için çıktığını belirterek, “Okuldan sonra oğlumla amcasına gittik.

Çelişkili ifadeler

-Bu sırada Yunus’u aradım ulaşamadım. Merak ettim. Aynı apartmanda oturan kardeşini arayarak eve bakmasını istedim. Kardeşi de eve gidip bakmış. Yunus’u banyoda öldürülmüş buldu” diye ifade verdi.

Özlem K.’nın bu ifadeleri çelişkili bulundu. Elde delil olmaması üzerine polis Özlem K.’yı mercek altına aldı. Özlem K.’nın işyerinde birlikte çalıştığı Maşallah S. ile yasak aşk yaşadığını tespit eden polis soruşturmayı derinleştirdi.

Polis, olay günü oğlunu almaya giden Özlem K.’nın oğlunun eve gitmek istemesine rağmen ısrarla amcasına götürdüğünü belirleyen polis, kocasının cesedini kendi bularak şüphe çekmek istemeyen kadının bu nedenle yakınlarını aradığı üzerinde durdu.

Haberin Devamı

Adli Tıp çözdü

Soruşturma sürerken, Yunus K.’yla ilgili Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda “Şahsın üzerinde herhangi bir darp ve cebir izi bulunmadığı.

Şahıs ölmeden önce narkozdan kullanılan bir madde tarafından uyutulduğu tespit edilmiştir” denildi. Bunun üzerine savcılığın talimatı ile Özlem K. ve sevgilisi Maşallah S. gözaltına alındı.

Suçlamaları kabul etmeyen Özlem K., eşinin cinsel güç artırıcı ilaçlar kullandığını belirterek “Belki zehirlenmesi ondandır” dedi. Maşallah S. de cinayetle ilgisinin olmadığını söyleyerek, “Kocası öldükten sonra bana karından boşan benimle evleneceksin diye tehdit etti” dedi.