Gazete Vatan Logo

Karısını arkadaşıyla sevişirken yakaladı ve...

Karısını ve arkadaşını evlerinde sevişirken yakalayan adam katliam yaptı

Eşini ve aşığını uyuyan çocuklarını öptükten sonra öldüren katil zanlısı poliste şok bir ifade verdi, “Evimde kalan arkadaşımla ilişkisi vardı. Bana baskı uyguluyorlardı”

Bursa’da temizlikçilik yapan 39 yaşındaki M.O., kendisini aldatan 4 çocuk annesi eşini ve sevgilisini evinde çıplak halde yakaladı. Çocukları duymaması için odayı kapatan M.O., eşi 30 yaşındaki N.O. ile 33 yaşındaki sevgilisi R.F.’yi bıçaklayarak öldürdü. Oğur, daha sonra yanına gittiği babası Hasan Oğur’a “Namusunu temizledim, özür dilerim” dedi. Zanlı daha sonra cep telefonu ile aradığı polis olan akrabasına teslim oldu.

Önce evini gözetledi

M.O, önceki gün ’işe gidiyorum’diyerek evden ayrıldı. Evinin karşısındaki kahveye geçen O., gözetlemeye başladı. Saat 23.00 sıralarında evli olan R.F.nin evine girdiğini daha sonrada yatak odasının lambasının yandığını gören M.O., evine girdi. Yatak odasında sevişen eşi N.O. ve R.F.’nin seslerini duyan M.O., bu kez odalarında uyuyan çocuklarının yanına gitti. Çocuklarını öpüp koklayan, üzerlerini örten M.O., daha sonra yatakta çırılçıplak sevişen eşini 10, sevgilisini de 17 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

Babası H.O.nun evine giden zanlı, “Ben karımı öldürdüm. Öldürmek zorundaydım. Çünkü beni ve sizi aldattı. Namusumuzu temizledim. Çocuklarım sizlere emanet” dedi, emniyete teslim oldu. Yapılan ilk tesbitlere göre N. O.’da 10, R. F.’de ise 17 bıçak darbesi tespit edildi. M. O, emniyetteki sorgusunda, R.F’yle arkadaş olduğunu, 15 gündür kendi evinde kaldığını söylediği öğrenildi. Bu süre içinde eşiyle R.F. arasında bir ilişki geliştiğini anlatan zanlının, zaman zaman aynı yatak odasını paylaşan eşi ile Fidan’ın kendisine baskı uyguladıklarını belirttiği ifade edildi.

Haberin Devamı