Gazete Vatan Logo

Kadıköy yaralarını sarıyor

Şükrü Saraçoğlu stadının çevresinde dün gece maç çıkışında Fenerbahçe taraftarlarıyla polis arasında çıkan olaylar sırasında işyerleri hasar gören esnaf ve çevre sakinleri yaralarını sarmaya çalışıyor.

Dün gece oynanan maç sonrasında şampiyonluğu Galatasaraya kaptıran Fenerbahçe taraftarı ile polis arasında yoğun bir şekilde çatışma yaşanmış bu olaylar sırasında taraftarlar bazı polis otolarını ters çevirip yakmış ve çevredeki otomobil ve işyerleri de hasar görmüştü. İşyerleri zarar gören esnaf da yaralarını sarmaya çalıştı. Polis otolarının yakıldığı benzinci de hasarların giderilmesinin ardından tekrar faaliyete geçti. Benzincinin karşısında bulunan büfe çalışanı da yaptığı açıklamada "Bütün olaylar burada gerçekleşti. Polis aracını devirdiler, molotof attılar, polis aracını yaktılar bazı vatandaşlar söndürdü grup tekrar yaktı. Meşale attılar benzin istasyonuna Allahtan patlamadı patlasaydı büyük bir facia yaşanabilirdi. Ucuz atlattık" dedi.

12 YILLIK AĞACINA ÜZÜLDÜ

İşyerinin önündeki ağacın taraftarlar tarafından söküldüğünü belirten bir esnaf da "Bu ağacı 12 yıl önce dikmiştim yazık değilmi" diyerek tepkisini gösterdi. Kızıltoprak Caddesi üzerindeki demir bariyerlerin de dün gece yaşanan olaylar sırasında yerinden söküldüğü görüldü.

Haberin Devamı