Gazete Vatan Logo

İşte konser biletleri!

Birçok sanatçının sahne alacağı, 7 Temmuz'da ilki gerçekleştirilecek olan küresel bilinç konserlerinin biletleri pil, pet şişe ve kağıt olacak

KÜRESEL ısınmaya karşı toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla Çevre ve Orman Bakanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen, Enerji ve Tarım Bakanlıklarının da desteklediği küresel bilinç konserlerinin ilki 7 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleştirilecek. Ücretsiz konserin giriş bileti ise atık pil, pet şişe ve kağıt olacak.

`Çok geç olmadan, küresel ısınmayı durduralım, bireysel önlemlerimizi alalım' sloganıyla düzelenen organizasyona, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ve KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Asım Vehbi de katılacak.

PMC medyanın koordinatörlüğünü yaptığı küresel bilinç konserinin ilki Yedikule Zindanları'nda gerçekleştirilecek. Saat 20.00'de başlayacak, sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Esra Erol'un yapacağı gecede, küresel ısınmanın getirdiği tehlikelere dikkat çekilecek. Küresel Bilinç konserine Ebru Yaşar, Keremcem, Zeynep Dizrar, Alişan, Kutsi, Sefarat, Tan, Asuman Krause, Hasan Yılmaz, Aslı Hürel, Yeliz Yeşilmen, Ümit Sayın, Fulden Uras, Aylin Coşkun, Nalan, Burcu Güneş, Ege, Cüneyt Tek, Pınar Aylin, Tuğba Ekinci, Emel, Yeliz, Harun Kolçak, Ebru Destan, Seda üren, Sibel Alaş, Seden Gürel gibi sanatçılar katılacak.

Ücretsiz olarak düzenlenecek olan konserin giriş bileti ise atık pil, pet şişe ve kağıt olacak. Konserler, Kocaeli, Yalova, Bursa, Ankara, Kayseri, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana ve Antalya ile KKTC'de sürecek.

Haberin Devamı