Gazete Vatan Logo

İstanbul’un göbeğinde maskeli banka soygunu

İstanbul’un göbeğinde maskeli banka soygunu

Avcılar’da saat 11.00 sularında pompalı tüfekle bir banka şubesini soyan maskeli soyguncular, iki saat sonra paralarla yakalandı.

İSTANBUL Avcılar’da gündüz vakti bir banka şubesini soyan üç şüpheli çaldıkları paralar ve olayda kullandıkları pompalı tüfekle iki saat içinde yakalandı. Üniversite Mahallesi’nde bulunan bir banka şubesine saat 11.00 sıralarında koşarak gelen yüzleri maskeli iki kişi, banka çalışanlarını silah tehdidiyle etkisiz hale getirdikten sonra 97 bin TL, 43 bin dolar ve 26 bin euroyu almıştı. Paraları çuvala koyan iki soyguncu, dışarıda kendilerini bekleyen bir otomobile binerek hızla kaçmıştı. Ancak ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yürüttükleri başarılı çalışma sonucu soygunu gerçekleştiren üç kişiyi iki saat sonra 13.00 sularında kıskıvrak yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte soygunda kullanılan pompalı tüfek ve çaldıkları 97 bin TL, 43 bin dolar ve 26 bin euro da ele geçirildi.

İki maskeli soyguncu bakkaya koşarak (yanda) böyle girdi... Müşteriler sıra beklerken pompalı tüfekle tehdit edip paraları çuvala doldurup (üstte) kaçtılar...

Haberin Devamı