Gazete Vatan Logo

Genç kız mahalleliyi ayağa kaldırdı! Arabanın altına saklanınca olanlar oldu

Yolda yürürken bir anda çığlık atmaya başlayan Perihan Y. (23) otomobilin altına girdi. Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen kızın çığlıklarını duyan mahalleli yardıma koşsa da Perihan Y. aracın altından çıkmadı. Kovalandığını anlatırken 'Gel buraya, gel' dedi. Beni zorla götürmeye çalışıyorlar" diyen Perihan Y. bölgedekilerin uzaklaşmasıyla gözlerini arkasından ayırmadan gözden kayboldu. İşte detaylar...

Genç kız mahalleliyi ayağa kaldırdı! Arabanın altına saklanınca olanlar oldu

23 yaşındaki, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen kız kendisini bir gencin kovaladığını söyledi. "Beni zorla götürmeye çalışıyorlar" diyen Perihan Y., polis ekiplerini de 2 uğraştırdıktan sonra koşup bahçe duvarından atlayarak uzaklaştı.

ÇIĞLIK SESLERİNİ DUYANLAR YARDIMA KOŞTU

Olay, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. Yolda yürüyen Perihan Y., bir anda çığlık atarak kaçıp park halindeki otomobilin altına girdi.

Çığlık seslerini duyan kişiler, otomobilin yanına gelip, Perihan Y.'yi çıkarmaya çalıştı. Uzun süren uğraşlara rağmen Perihan Y. aracın altından çıkmayınca, polise haber verildi.

"'GEL BURAYA' DEDİ"

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Perihan Y.'den aracın altından çıkmasını istedi. Perihan Y. ise şöyle yanıt verdi:

"Ben bir şey yapmadım. 'Gel buraya gel' dedi. Sonra arkadan kovalayınca ben de buraya girdim. Beni zorla götürmeye çalışıyorlar."

Perihan Y., yaklaşık 2 saatlik çalışmayla, polisin çevredekileri bölgeden uzaklaştırmasıyla otomobilin altından çıktı.

ARKASINA BAKA BAKA UZAKLAŞTI

Haberin Devamı

Büyük korku yaşayan Perihan Y., arkasına baka baka koşarak uzaklaştı.

Perihan Y., girdiği apartmanın bahçe duvarından atlayıp gözden kayboldu.