Gazete Vatan Logo

Erkek arkadaşının silahıyla intihar etti

Erkek arkadaşının silahıyla intihar etti

BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, bir müzikholde konsomatris olarak çalışan 28 yaşındaki Çiğdem Kavrat, birlikte yaşadığı erkek arkadaşının tabancasıyla başına bir el ateş ederek intihar etti. İntihardan önce erkek arkadaşı Vedat G.’ye "Bana bir şey olursa aileme sen bakarsın" diyen Kavrat’ın 12 Mart’ta sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına üzerinde, ’öldü’ yazan fotoğraf koyduğu ortaya çıktı.

Olay, sabaha karşı merkez Osmangazi İlçesi Hüdavendigar Mahallesi Güvercin Sokak’ta meydana geldi. Bir müzikholde konsomatris olarak çalışan Çiğdem Kavrat, sabaha karşı birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Vedat G. ile birlikte eve geldi. İddiaya göre evde alkol alan Çiğdem Kavrat, erkek arkadaşından kendisine bir şey olması halinde ailesine bakmasını istedi. Sohbet sırasında iddiaya göre Vedat G. ruhsatsız tabancasını komedinin üzerine bıraktıktan sonra tuvalete gitti. Silah sesi üzerine yatak odasına gelen Vedat G., Çiğdet Kavrat’ı kanlar içinde buldu. Vedat G.’nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri genç kadının öldüğünü belirledi.

Haberin Devamı

Çiğdem Kavrat’ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Vedat G. ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Vedat G.’nin ifadesinde, "Ailesiyle arası bozuktu. ‘Bana bir şey olursa aileme sen bakarsın" demişti. Tuvaletteyken patlama sesi duyunca odada kanlar içinde buldum" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, genç kadının sosyal medyadaki hesabında 12 Mart günü üzerinde "Öldü" yazan fotoğraf paylaştığı, arkadaşlarının tepkisi üzerine ise bunun yazmasının gerekçesi olarak, "hiç can sıkıntısı" yorumunu yaptığı görüldü.