Gazete Vatan Logo

Çifte infaz! İş adamlarının ormanlık alanda cesetleri bulundu

Yalova'nun Armutlu ilçesinde ormanlık alanda, biri başından silahla vurulmuş, biri eli bileğinden kesilmiş halde iki erkek cesedi gören köylüler jandarmaya haber verdi. Yapılan inceleme sonrasında cesetlerin, 13 Mayıs’tan bu yana kendilerinden haber alınamayan kuyumcu Ömer Sefa Sevgi (45) ile akaryakıt istasyonu sahibi Yaşar Eti’ye (53) ait olduğu tespit edildi.

Çifte infaz! İş adamlarının ormanlık alanda cesetleri bulundu

Olay Yalova ile Bursa’nın Gemlik ilçesi sınırında yer alan Armutlu ilçesi yakınlarındaki ormanda meydana geldi. 13 Mayıs’ta ailelerinin Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulunduğu Ömer Sefa Sevgi ile Yaşar Eti için arama çalışması başlatıldı. Armutlu ilçesine bağlı Selimiye ve Hayriye Köyü arasındaki ağaçlık alanda hareketsiz yatan kişileri gören köylüler jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler şahısların öldürüldüğünü tespit etti. Yapılan incelemede Ömer Sefa Sevgi’nin elinin bileğinden kesildiği, Yaşar Eti’nin de başından silah yarası olduğu belirlendi. İki kişinin cenazeleri Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığının ilk incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp kurumuna kaldırıldığı öğrenildi.

KUYUMCU VE AKARYAKIT İSTASYONU SAHİBİ

Armutlu İlçe Jandarma Komutanlığının olayla ilgili soruşturması sürerken şahıslardan Ömer Sevgi’nin Çiftlikköy ilçesinde kuyumculuk yaptığı öğrenildi.

Öte yandan aslen Muş Bulanık nüfusuna kayıtlı olan ve Çiftlikköy ilçesinde kuyumculuk yapan Ömer Sefa Sevgi’nin alacak verecek meselesinden dolayı bir süredir tehdit aldığı ve bu nedenle kısa süre önce ailesini Antalya’ya götürdüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Yaşar Eti’nin ise İstanbul’da akaryakıt istasyonu bulunduğu ileri sürüldü.