Gazete Vatan Logo

Bir intihar daha!

Kredi kartları borçlarını ödeyemeyen Ali Laztürk, `Beni faizler bitirdi' notu yazıp canına kıydı

SAMSUN'da kredi kartları borçlarını ödeyemediği için bunalıma giren evil ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki Ali Laztürk, tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Laztürk, geride `Beni faizler bitirdi. Çocuklarıma zarar gelmesin' yazılı not bıraktı.

Pazar Mahallesi'nde motorsiklet yedek parçası satan Ali Laztürk, hafta sonu olmasına rağmen erken bir saatte gelip işyerini açtı. Bir süre arkadaşlarıyla sohbet eden Laztürk, daha sonra işyerinde yalnız kaldı. Kapıyı kitleyen kilityen Ali Laztürk, işyerinde bulundurduğu ruhsatsız tabancayı başına dayayıp tetiği çekti. Olay yerinde yaşamını yitiren Laztürk, geride `Beni faizler ve borçlar bitirdi. Çocuklarıma zarar gelmesin. Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı not bıraktı.



Silah sesi üzerine komşu esnafın ihbarıyla gelen polisler Ali Laztürk'ün cesedini buldu. Ali Laztürk'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Yakınları Ali Laztürk'ün yüklü miktarda kredi kartı borcu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı