Gazete Vatan Logo

Babamı aldattığı için vurdum

Üvey annesini tek kurşunla ağır yaralayan Oyak Renaultfutbol takımı oyuncusu Ahmet Parlak önce bu ifadeyi verdi sonra susma hakkını kullandı

Bursa Merinos Futbol Kulübü Başkanı 'Parlak Tekstil'in sahibi Vakkas Parlak'ın ilk eşinden dünyaya gelen oğlu Ahmet Parlak, babasından 10 aydır ayrı yaşayan üvey annesi Nurcan Parlak'ı (31) göğsünden tek kurşunla yaraladı. 2'inci Lig takımlarından Oyak Renault Futbol Takımı'nda oynayan Ahmet Parlak olay yerinden geçen ekipler tarafından gözaltına alındı. Parlak, ilk ifadesinde "Babamı aldatıyordu" dedi. Ancak daha sonra susma hakkını kullandı.

"Sürekli dövüyorlardı"
Doktorlar sağ göğsünden aldığı tek kurşunla ağır yaralanan kadının sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Nurcan Parlak'ın ağabeyi Nihat Kovancı ise Parlak Ailesi'ni suçladı: "Kardeşimi eşi ve iki oğlu sürekli dövüyordu. İki kez burnunu kırdılar. Kardeşim 10 ay önce boşanma davası açtı. Üzerine kayıtlı 2 ev ve l otomobili, 200 ve 500 bin YTL'lik sahte senet düzenleyip icrayla elinden aldılar. Bu davalar sürüyor" dedi.