Gazete Vatan Logo

18 yaşında katledilen Zehra Bayır’ın son konuşmaları ortaya çıktı! Eski nişanlısı anlattı

Muğla'nın Milas ilçesinde şarkı söylediği işletmenin sahipleri tarafından öldürülen 18 yaşındaki Zehra Bayır'ın nişanlısı Ali Arpınar (30) konuştu. Mart ayında nişan yaptıklarını, 1 ay sonra ayrıldıklarını fakat görüşmeye devam ettiklerini belirten Arpınar, "Öldürülmeden iki gün önce kendi aramızda barıştık ve buraya gelince ailelerimize durumu anlatacaktık. Çalıştığı yerde huzursuzdu ama kardeşinin tedavisi için katlanıyordu. Bir gün önce konuştuğumuzda, 'Çık gel buraya, kardeşini tedavi ettiririz sonra da gelecek planlarımızı yaparız' diye konuşmuştuk. Öldürülmeseydi o gün buraya gelecekti" dedi.

18 yaşında katledilen Zehra Bayır’ın son konuşmaları ortaya çıktı! Eski nişanlısı anlattı

Türkiye Muğla'nın Milas ilçesinde öldürülen Zehra Bayır cinayetini konuşuyor. Kız kardeşinin tedavisi için 3 ay önce çalışmaya gittiği işletmenin sahipleri tarafından dövülüp, havuza atılarak öldürülen Bayır'ın nişanlısı Ali Arpınar Sabah'a konuştu.

Karaman'da yaşayan ve çiftçilikte uğraştığını belirten Arpınar, Mart ayında nişan yaptıklarını ancak bir ay sonra ayrıldıklarını söyledi.

Aralarında sevgi bağı olduğu için sık sık konuştuklarını da ifade eden Arpınar, "Çalıştığı yerde durumu iyi değildi. Bazı konularda rahatsız olduğunu söylüyordu. Oradaki insanların iyi olmadığını söylemişti. Olaydan bir gece önce konuştuğumuzda tekrar Konya'ya gelmeyi düşünüyorum dedi.

Hatta ben geleyim, seni alıp buraya getireyim dedim. O da yok sen gelme, 'uzun yoldan geleceksin kaza filan olur, gelince konuşalım' dedi. Ama nasip olmadı. Ayrıldık ama bu sözde kaldı. Birbirimizden kopamadık.

Gel buraya kardeşini tedavi ettirelim sonra da hayallerimizi gerçekleştirelim demiştim. İleriye dönük çok güzel hayallerimiz vardı. Bu hayallerimizi bizden çaldılar" dedi.

Haberin Devamı

'İKİ GÜN ÖNCE TEKRAR BİRLEŞME KARARI ALDIK'

Öldürülmeden iki gün önce tekrar birleşme kararı aldıklarını da belirten Ali Arpınar, "Öldürülmeden önce tekrar birleşme kararı aldık. Geldiğinde durumu ailelerimize de söyleyecektik. Bu olay olmasaydı o gün buraya gelecekti ve büyüklerimize konuyu anlatacaktık.

Valizini filan hazırlamıştı. Ama katiller izin vermedi. Zehra yaşama bağlı bir insandı. Yaşamayı çok severdi. Çok neşeli, melek gibi bir insandı. Hiç pes etmezdi. Çalışkan, yardımseverdi. Bunu yapanlar en yüksek cezayı alsın. Sadece Zehra değil onunla birlikte biz de öldük" diye konuştu.

MERYEM HASTANEYE YATIRILDI

Zehra'nın tedavi ettirebilmek için Muğla'ya gittiği 16 yaşındaki kız kardeşi Meryem'de Ankara'da hastaneye yatırıldı.

ŞÜPHELİLER