Gazete Vatan Logo

Müthiş Türk, CHP heyetinde

Çin gezisinde o da var

Kılıçdaroğlu’nun Çin gezisine 43 Türk iş adamı da katılıyor. İş adamları arasında ‘’Müthiş Türk’’ adıyla anılan Ali Rıza Bozkurt da var.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çin gezisine 43 Türk iş adamı da katılıyor. İş adamları arasında ‘’Müthiş Türk’’ lakabı ile anılan Ali Rıza Bozkurt da var. 20 ayrı ülkede inşaattan madene, kadar yatırımları olan Bozkurt, ABD eski Başkanı George W. Bush’un seçim kampanyasını da yürütmüştü.

Kılıçdaroğlu, Çin gezisine ‘’Turgut Özal gibi’’ çıktı. Uçağına çok sayıda gazeteci ve iş adamı da aldı. 43 iş adamı arasında, Bahattin Atalay, Sinan Aydın, Murat Bakan, Hakkı Bayraktar ve Ali Rıza Bozkurt’un yanı sıra şu isimler var:

Dursun Bulut, Cafer Bulut, Musa Bulut, Kemal Canpolat, İlke Çakar, İbrahim Çetin, Mecnun Doğan, İlker Doğulu, Süleyman Ekinci, Derviş Erdoğmuş, Doğan Can Erol, Hilmi Giresun, Esra Bulut Gündoğdu, Zait Gürdal, Rıfkı Güvener, Süleyman Güzel, Kemal Işık, Yunus Işın, Özgür İnam, Ramazan Ertuğrul Kaplan, Adnan Keskin, Ahmet Kurt, Murat Kürkçü, Aykut Nuhoğlu, Murat Koç, Mehmet Avcı, Ali Özdemiroğlu, Mehmet Özmen, Tugay Sancar, Hasan Üşer, Murat Temiz, Salih Top, Hüseyin Tuncay, Nazif Ünlü, Ceyhun Yağcıoğlu, Köksal Yaldırım, Bektaş Yıldız, Tuncer Yücel. (Gazeteport)

Haberin Devamı