Gazete Vatan Logo

Diplomasi trafiği! Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe kritik görüşmeler

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin New York kentindeki temasları kapsamında İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Simon Coveney, Estonya Dışişleri Bakanı Urmas Reinsalu, Malezya Dışişleri Bakanı Saifiddun Abdullah ve Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile görüştü.

Diplomasi trafiği! Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe kritik görüşmeler

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu'na katılmak için geldiği ABD'nin New York kentinde temaslarına devam ediyor. Bakan Çavuşoğlu, temasları kapsamında Türkevi’nde İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Simon Coveney ile görüştü.

Bakan Çavuşoğlu, temasları kapsamında Türkevi’nde Estonya Dışişleri Bakanı Urmas Reinsalu ile görüştü. Bakan Çavuşoğlu, temasları kapsamında BM Genel Merkezi’nde Malezya Dışişleri Bakanı Saifiddun Abdullah ile görüştü. Bakan Çavuşoğlu, temasları kapsamında BM Genel Merkezi’nde Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile görüştü.

Bakan Çavuşoğlu, temasları kapsamında Türkevi’nde Moldova Dışişleri Bakanı Nicu Popescu ile görüştü. Bakan Çavuşoğlu, temasları kapsamında Türkevi’nde Lübnan Dışişleri Bakanı Abdallah Bou Habib ile görüştü.