Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk İş Başkanı Ergün Atalay'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk-İş'i kabul etti. Görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk İş Başkanı Ergün Atalay'ı kabul etti

Konuyla ilgili CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulunan Arda Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Türk İş Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Sürpriz bir görüşme diyebiliriz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk İş Başkanı’nın programında bu görüşmeye dair bir açıklama yok.

ASGARİ ÜCRET DEĞİŞECEK Mİ?

Geçtiğimiz dakikalarda Türk İş Başkanı Atalay, AK Parti Merkezi’ne gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye başladı. Temmuz ayında asgari ücret tekrar güncellenecek mi? Bu soruların sorulduğu dönemdeyiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemde yaptığı açıklamada vatandaşın alım gücünün yükseltilmesine dikkat çekiyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu mesajı önemliydi. Zaten temmuz ayında memurlar ve emekliler enflasyon farkı alacak ama gözler asgari ücrette değişim olup olmayacağı yönündeydi. Elbette masada dar gelirlilerin maaşlarının yükseltilmesi için atılacak adımlar olacaktır. Önümüzdeki dakikalarda Atalay’ın ziyaretini bitirdiğinde bir açıklama yapıp yapmayacağını takip ediyor olacağız."

Haberin Devamı