Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor, Essien'i getiriyor

Trabzonspor, Essien'i getiriyor

İtalyan basını,Trabzonspor'un, Milan'ı Michael Essien'den kurtaracağını yazdı.

Trabzonspor, Essien'i getiriyor

Milan'dan ayrılmaya hazırlanan Michael Essien için Trabzonspor'un devreye girdiğinin ortaya çıkmasının ardından, ghanaweb.com, bordo-mavili ekibin Başkanı İbarhim Hacıosmanoğlu'nun bizzat Milan yöneticileri ile temas kurduğunu yazdı.

Milan'ın yeni hocası Filippo Inzaghi'nin takımda istemediği Essien için Milan'ın 4 milyon euro istediği Türklerin ise 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi. Olympiakos ve Al Ain'in de Essien'i istediği iddia edildi. Essien'in daha önce Lyon ve Chelsea'de beraber oynadığı Malouda ile birlikte Trabzonspor'da yeniden buluşabileceği belirtildi.

Öte yandan Tutto Sport gazetesi Trabzonspor'un, Milan'ı Michael Essien'den kurtaracağını yazdı. Gazete, Türk ekibinin Milan'a yılda 3 milyon euro'ya mal olan Ganalı oyuncuya 2.5 milyon euro'dan 2 yıllık teklif yaptığını, Essien'in şimdiye kadar aldığı en iyi teklifin bu olduğu belirtildi. Essien'in, Trabzonspor'a gitme üzerinde düşündüğü ama aldığı teklifin daha iyisini şu aşamada bulamayacağı için hayır demesinin de zor olduğunun altı çizildi.

Haberin Devamı

(FOTOSPOR)