Essien

Essien

Son dakika essien haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan essien ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını essien haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Essien

haberleri sayfasında son dakika yaşanan essien gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 essien haberi bulunmuştur. Tüm essien haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç Essien'in gözbebeğini istedi! '5,5 milyon euro'yu getirin onu alın'
Ali Koç Essien'in gözbebeğini istedi! '5,5 milyon euro'yu getirin onu alın' Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren ve Samet Akaydın, Oosterwolde, Emre Demir gibi oyunculara 'çubuklu formayı' giydiren Fenerbahçe'de 19 yaşındaki yetenek için Danimarka ekibinin kapısını çaldı. Şu anda Nordsjaelland'de yardımcı antrenörlük yapan Essien'in vatandaşı için girişimlere başlayan Ali Koç'un Ganalı yıldızı gözüne kestirdiği bildirilirken, Sarı Lacivertli yönetimin bu transfer için Sportif Direktör Mikkel Hemmersam'a 3,5 milyon euro teklif yaptığı bildirildi.
16.02.2023 Fenerbahçe
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi Hatay’daki depremde Rönesans Rezidans’ın çökmesiyle enkaz altında kalan Hatayspor’lu Christian Aksu ve sportif direktör Taner Savut için bekleyiş sürüyor.
14.02.2023 Hatay Spor
Christian Atsu için Gana hükumetine çağrı!
Christian Atsu için Gana hükumetine çağrı! Depremde enkaz altında kalan Atakaş Hataysporlu Christian Atsu'nun durumu ülkesinde yakından izlenmeye devam ediyor. İnsan hakları ve yardım kuruluşu olarak ülkede hizmet veren Crime Check Foundation, Gana hükümetinin Christian Atsu için kurtarma çalışmalarına katılması yönünde çağrıda bulundu.
12.02.2023 Hatay Spor
Essien: Christian Atsu'nun hayatta olduğunu umuyor ve dua ediyorum
Essien: Christian Atsu'nun hayatta olduğunu umuyor ve dua ediyorum Dünyaca ünlü Ganalı eski futbolcu Michael Essien, Hatay'da enkaz altında kalan Christian Atsu'nun hayatta olduğunu umduğunu ve bunun için dua ettiğini söyledi.
11.02.2023 Hatay Spor
Dünyaca ünlü futbolcu Michael Essien'den Azerbaycan'a destek
Dünyaca ünlü futbolcu Michael Essien'den Azerbaycan'a destek Dünyaca ünlü futbolcu Michael Essien, Azerbaycan'ndaki şehitler için paylaşım yaptı.
17.07.2020 Futbol
Figo, Ronaldinho'yu yendi
Figo, Ronaldinho'yu yendi Birleşmiş Milletler (BM) ile UEFA tarafından düzenlenen ve geliri ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek dayanışma maçında, eski futbolculardan Luis Figo'nun takımı, Ronaldinho'nun takımını 4-3 yendi.
21.04.2018 Futbol
Mourinho eski öğrencileriyle kazanıyor
Mourinho eski öğrencileriyle kazanıyor Dünyanın en iyi teknik adamlarından biri olarak gösterilen Jose Mourinho, çalıştırdığı takımlarda başarılı kadrolar kurabilmek için sık sık eski futbolcularına başvurdu.
21.08.2017 İngiltere
Michael Essien Endonezya’ya transfer oldu
Michael Essien Endonezya’ya transfer oldu Ganalı yıldız futbolcu Michael Essien, Endonezya’nın Persib Bandung takımı ile sözleşme imzaladı.
14.03.2017 Futbol
Bağlama hediye etti
Bağlama hediye etti Antalyaspor’da oynayan dünyaca ünlü Kamerunlu Samuel Eto’o’nun ev sahipliğinde düzenlenen ‘Samuel Eto Vakfı’nın 10’uncu yıl gecesinde Behzat Gerçeker şefliğinde Enbe Orkestrası sahne aldı...
31.07.2016 Magazin
Yardım maçı iptal edildi!
Yardım maçı iptal edildi! Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında, Antalya'da dünyaca ünlü yıldızlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın forma giyeceği duyurulan bu geceki yardım maçı, güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.
23.09.2021 Futbol
Erdoğan, Messi ile futbol oynayacak
Erdoğan, Messi ile futbol oynayacak CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Samuel Eto’o Vakfı’nın 10’uncu yıl etkinliği kapsamında Antalya’da düzenlenecek yıldızlar futbol karşılaşmasında sahaya çıkacak...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Messi ile futbol oynayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Messi ile futbol oynayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samuel Eto'o Vakfı'nın 10'uncu yıl etkinliği kapsamında Antalya'da düzenlenecek yıldızlar futbol karşılaşmasında sahaya çıkacak. Erdoğan'ın futbol oynayacağı isimler arasında Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi de yer alıyor.
23.09.2021 Futbol
2 milyarlık maç
2 milyarlık maç Messi, Neymar ve Iniesta’nın da bulunduğu çok sayıda ünlü futbolcu, Eto’o Vakfı yararına Antalya’da maç yapacak. Etkinliğin kente katkısının 2 milyar liraya ulaşması bekleniyor.
23.06.2016 Ekonomi
Eto'o: Hayalim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile top oynamak!
Eto'o: Hayalim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile top oynamak! Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun sahibi olduğu Samuel Eto'o Özel Vakfının 16 Temmuz'da Antalya Arena'da Türk ve Dünya Karması özel maçıyla yapılacak 10. yıl kutlamasının tanıtım toplantısı yapıldı.
24.09.2021 Antalyaspor
Antalyaspor, Michael Essien'i istiyor!
Antalyaspor, Michael Essien'i istiyor! Sezon başında Samuel Eto’o’yu transfer ederek büyük sükse yapan Antalyaspor’un yeni sezon hedefinde yeni bir dünya yıldızı var. Antalyaspor’un eski Chelseali Michael Essien ile ilgilendiği belirtildi.
22.04.2016 Antalyaspor
Michael Essien bombası!
Michael Essien bombası! Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Antalyaspor'un, flaş bir transfer hamlesi yapmak üzere olduğu belirtildi.
4.01.2016 Antalyaspor
Essien Komşu'ya gitti
Essien Komşu'ya gitti Ganalı yıldız futbolcu Essien, Yunanistan kulübü Panathinaikos ile sözleşme imzaladı.
2.06.2015 Futbol
Üzülmez'den transfer bombası!
Üzülmez'den transfer bombası! Beşiktaş'ın Ganalı orta saha oyuncusu Michael Essien'i transfer edeceği yazıldı.
3.05.2015 Beşiktaş
Başakşehir'den Essien açıklaması
Başakşehir'den Essien açıklaması İstanbul Başakşehir Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, Michael Essien iddialarına cevap verdi.
27.01.2015 Başakşehir
Waris Katar'a, Essien Trabzon'a!
Waris Katar'a, Essien Trabzon'a! Michael Essien'in menajeri Fabien Piveteau, Trabzonspor taraftarını heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.
18.12.2014 Trabzonspor
Drogba'dan Costa'ya övgü
Drogba'dan Costa'ya övgü Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba, takım arkadaşı Diego Costa ile aynı özelliklere sahip olduğunu öne sürdü.
21.10.2014 Futbol
Essien'den Ebola yalanlaması!
Essien'den Ebola yalanlaması! Ganalı futbolcu Michael Essien Ebola virüsü kaptığı iddialarını yalanladı.
13.10.2014 Futbol
Essien'e şok haber! Ebola oldu
Essien'e şok haber! Ebola oldu AC Milan kulübünün Ganalı orta sahası Michael Essien, Ebola hastalığına yakalandı.
12.10.2014 Futbol
İki yıldıza af yok!
İki yıldıza af yok! Dünya Kupası'nda kadro dışı bırakılan iki Ganalı yıldız takıma dönmeyecek
21.08.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Essien ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki essien haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.