Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Stopersiz durdurur, sambayla vurur

Stopersiz durdurur, sambayla vurur

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu.

Stopersiz durdurur, sambayla vurur

KOLU kanadı kırık bir F.Bahçe izledik. Sakatlıklar takımın ritmini bozmuş. Ancak bu şikayet olmamalı. O kadar çok alternatifin var ki birçok 11 çıkarabilirsin. İlk yarıda 1 orta bile göremedik. Peki, nasıl gol olacaktı? Korner veya frikik. Onu da De Souza attı zaten: 0-1.

NANI ve Persie aynı anda oyundan çıkıyorsa gerisini siz düşünün. Markovic ve Volkan Şen’in 90 dakika oynamasını bekleyeceğiz artık. Maç o kadar orta saha mücadelesine döndü ki, 29 dakika bekledik pozisyon için. Ozan boşluğu güzel gördü, Persie’nin vuruşu etkisizdi. F.Bahçe ilk kornerini 42’de Nani ile kullandı, arka direkte Veysel, De Souza’yı durdurmak isterken Brezilyalı takımını 1-0 öne geçirdi.

PAŞA’NIN UMUTLARI BİTTİ!

53’TE Kasımpaşa da ilk isabetli şutunu kullandı. Castro, vurdu Volkan zorlanmadı. Uzatmada Volkan’ın hızıyla Fernandao topla buluştu, vurdu, kaleci kurtardı. 76’da Veysel atıldıktan sonra Kasımpaşa umutlarını yitirse de doldur boşaltı denedi ama dün izlediğimiz 90 artı 6 dakika boşa geçen, golün çok zor olacağı atanın kazanacağı bir maç olarak tarih sayfalarına geçti.

Haberin Devamı