Şampiy10

Şampiy10

Son dakika şampiy10 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şampiy10 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şampiy10 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şampiy10

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şampiy10 gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.696 şampiy10 haberi bulunmuştur. Tüm şampiy10 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elvir Bolic, Okan Buruk'la Jorge Jesus'u karşılaştırdı iki hoca arasındaki en büyük farkı açıkladı
Elvir Bolic, Okan Buruk'la Jorge Jesus'u karşılaştırdı iki hoca arasındaki en büyük farkı açıkladı Dün akşam Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla deviren ve ezeli rakibiyle puan farkını 4'e çıkaran Galatasaray'da Okan Buruk'un oynattığı futbol göz doldururken, Jorge Jesus'un tercihleri resmen sınıfta kaldı. 90 dakikanın ardından Şampiy10'a özel açıklamalarda bulunan Elvir Bolic iki hoca arasındaki farklara ışık tutarken, eski milli futbolcunun Ali Koç'un kafasındaki planını deşifre etmesi ise büyük dikkat topladı.
9.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği karşılaşma öncesi Yılmaz Vural, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.11.2022 Futbol
Hepsinin hayali Arda Turan, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu olmak
Hepsinin hayali Arda Turan, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu olmak Doğu-Güneydoğu Anadolu bölgesindeki yetenekli çocukları bulup keşfeden, hem onların hem de ailelerinin hayatlarına yeni bir yön veren UYAFA, Erzurum Cup'ta Juventus, 1860 Münih, Hamburg, Sturm Graz gibi köklü kulüpleri ağırlıyor.
19.10.2022 Futbol
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler Türkiye, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş, bu kapışmadan galip ayrılarak düzlüğe çıkmak hedefinde. Fenerbahçe büyük bir engeli aşarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Valerien Ismael ile Jorge Jesus arasında taktik savaşları yaşanacak ve geceye son noktayı, iki devin dünyaca ünlü yıldızları koyacak. Tüm spor severler Vodafone Park Arena'daki mücadeleyi bekliyor. İşte dev derbi muhtemel 11'leri...
2.10.2022 Beşiktaş
Eriksen gerçeğini açıkladı: Geçen ay kendisiyle görüştüm ve...
Eriksen gerçeğini açıkladı: Geçen ay kendisiyle görüştüm ve... Danimarka-Finlandiya maçında kalp krizi geçirerek yürekleri ağızlara getiren Cristian Eriksen’in durumunun stabil olduğu açıklandı. Son dakika bilgilerine göre yıldız futbolcunun menajeri ‘Eriksen hastaneye kaldırıldı eşi ve babası da onun yanında’ ifadelerini kullandı .
13.06.2021 Futbol
Kenan Koçak Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını reddetti! 'İkinci adam olmam'
Kenan Koçak Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını reddetti! 'İkinci adam olmam' Emre Belözoğlu'nun yanına tecrübeli bir antrenör arayan Fenerbahçe, Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak'a gitti ama...
29.03.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi sona erdi! İşte yeni teknik direktör...
Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi sona erdi! İşte yeni teknik direktör... Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerde sezonun geri kalan haftalarında sportif direktör Emre Belözoğlu teknik sorumlu olacak.
25.03.2021 Futbol
Ali Akman Eintracht Frankfurt'a imzayı attı
Ali Akman Eintracht Frankfurt'a imzayı attı Yeni adresi oldukça merak edilen Ali Akman, Eintracht Frankfurt'la anlaşma vardı.
1.02.2021 TFF 1.Lig
Galatasaray'ın tur şansı yüzde 60! 4 isme dikkat...
Galatasaray'ın tur şansı yüzde 60! 4 isme dikkat... Galatasaray, İskoç devi Glasgow Rangers ile UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için sahaya çıkıyor. İki takım da çok formda. Rangers'ta dört isme dikkat! Daha önce Glasgow Rangers’la Avrupa arenasında 3 kez karşı karşıya gelen Galatasaray’ın eski futbolcularından Hakan Ünsal maça ilişkin Şampiy10'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.10.2020 Galatasaray
Abdullah Avcı böyle veda etti! Futbolcular...
Abdullah Avcı böyle veda etti! Futbolcular... Beşiktaş'ta gündem teknik direktör Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin feshedilmesi.
25.01.2020 Beşiktaş
Hamburg'un yeni başkanı, eski futbolcusu Marcell Jansen!
Hamburg'un yeni başkanı, eski futbolcusu Marcell Jansen! Almanya 2. Lig ekiplerinden Hamburg'un 33 yaşındaki eski futbolcusu Marcell Jansen, Alman ekibinin yeni başkanı oldu.
20.01.2019 Almanya
Galatasaray'dan Ongenda'ya yakın takip!
Galatasaray'dan Ongenda'ya yakın takip! Romanya Kulübü Botosani'nin başkanı Valeriu Iftime, dün Ludogorest'le oynanan hazırlık maçında Galatasaray'ın Fransız oyuncu Hervin Ongenda'yı izlediğini açıkladı.
16.01.2019 Galatasaray
Manchester City, Itakura'yı transfer etti!
Manchester City, Itakura'yı transfer etti! Premier Lig'in şampiyonluk adaylarından Manchester City, bir genç oyuncuyu daha kadrosuna kattı.
16.01.2019 İngiltere
Podolski'den heyecanlandıran paylaşım! Galatasaray...
Podolski'den heyecanlandıran paylaşım! Galatasaray... Galatasaray'ın eski yıldızı Lukas Podolski, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.
15.01.2019 Galatasaray
Alberth Elis, Fenerbahçe'yi açıkladı!
Alberth Elis, Fenerbahçe'yi açıkladı! Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği iddia edildiği Honduraslı futbolcu Alberth Elis, ülke basınına yaptığı açıklamada sarı-lacivertlilerden teklif aldığını doğruladı.
12.01.2019 Fenerbahçe
Roma'dan Oğuzhan Özyakup açıklaması!
Roma'dan Oğuzhan Özyakup açıklaması! Beşiktaş'ta gözden çıkarılan ve taraftarın tepki gösterdiği isimlerin başında gelen Oğuzhan Özyakup için Roma Sportif Direktörü Monchi'den açıklama geldi.
10.01.2019 Beşiktaş
Fenerbahçe, Kiril Despodov'un peşinde!
Fenerbahçe, Kiril Despodov'un peşinde! Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.
8.01.2019 Fenerbahçe
Real Madrid'den Eriksen için 100 milyon euro!
Real Madrid'den Eriksen için 100 milyon euro! Cristiano Ronaldo'yu Juventus'a sattıktan sonra kadrosuna yıldız bir transfer katmayan Real Madrid, Tottenham'dan Christian Eriksen için 100 milyon euroyu gözden çıkardı.
8.01.2019 İspanya
Sevilla'dan Morata atağı! Chelsea'nın kararı ise...
Sevilla'dan Morata atağı! Chelsea'nın kararı ise... İspanya La Liga'da geride kalan 18 haftada 33 puanla 3. sırada bulunan Sevilla, Chelsea'nin golcüsü Alvaro Morata'yı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.
8.01.2019 İngiltere
Manchester United ve Real Madrid'in Eder savaşı!
Manchester United ve Real Madrid'in Eder savaşı! Jose Mourinho'nun görevine son verip sezon sonuna kadar Solskjaer'i takımın başına getiren Manchester United, Porto forması giyen stoper Eder Militao ile ilgileniyor.
7.01.2019 İspanya
West Ham United, Candreva'nın peşinde!
West Ham United, Candreva'nın peşinde! İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, Inter'de forma şansı bulamayan Antonio Candreva'yı transfer etmek istiyor.
7.01.2019 İngiltere
Fenerbahçe'ye Honduraslı forvet! Takibe bile aldı...
Fenerbahçe'ye Honduraslı forvet! Takibe bile aldı... Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için sürpriz bir forvet gündeme geldi.
7.01.2019 Fenerbahçe
Christian Pulisic, 64 milyon euro karşılığında Chelsea'de!
Christian Pulisic, 64 milyon euro karşılığında Chelsea'de! Borussia Dortmund, genç futbolcusu Christian Pulisic'in 64 milyon euroya Chelsea'ye satıldığını açıkladı.
2.01.2019 İngiltere
Chelsea'den Isco için 70 milyon pound!
Chelsea'den Isco için 70 milyon pound! Chelsea, Arsenal'in de istediği Real Madrid'in İspanyol yıldızı Isco için 70 milyon pound'luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
19.12.2018 İspanya
Alim Öztürk, Sunderland ile yol ayrımında!
Alim Öztürk, Sunderland ile yol ayrımında! İngiltere Football Ligue One'da mücadele eden Sunderland, Türk asıllı Hollandalı Alim Öztürk'le yollarını ayırmayı planlıyor.
18.12.2018 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Şampiy10 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şampiy10 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.