Gazete Vatan Logo
Spor Magazin Spora ağırlık veriyorum, kendimi cezalandırmak için diyet yapmıyorum dedi Alara Kaya her şey güzel gidiyor diye ekledi

Spora ağırlık veriyorum, kendimi cezalandırmak için diyet yapmıyorum dedi Alara Kaya her şey güzel gidiyor diye ekledi

2017 yılında Miss Turkey finalistleri arasında bulunan sportif manken Alara Kaya " Şu sıralar spora biraz ağırlık verdim. İyi besleniyorum ama kendimi cezalandırmak için asla diyet yapmıyorum" dedi.

Spora ağırlık veriyorum, kendimi cezalandırmak için diyet yapmıyorum dedi Alara Kaya her şey güzel gidiyor diye ekledi

“Ben hayatımda keşke demeyi sevmiyorum. Sürekli çalışıyorum yoruluyorum fakat her şey çok güzel gidiyor. Hayatımdan gerçekten keyif alarak yaşıyorum. Hâlâ bu şekilde yaşıyorum ve işimi her zaman olduğu gibi keyifle yapıyorum. Şu sıralar spora biraz ağırlık verdim. İyi besleniyorum ama kendimi cezalandırmak için asla diyet yapmıyorum. Metabolizma açısından da şanslı olduğumu söyleyebilirim.”

"Modellik benim için fazlasıyla önemli. Çünkü iyi yapıyorum. Aslında yaptığınız işten keyif alırsanız zaten o işi otomatik olarak iyi yapıyorsunuz. Bir insanın yaptığı işe ilgi duymasının ve çalışmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

“Gelecek için bir şey söylemem gerekirse, yapmakta olduğunuz işin gelecekte nasıl gelişeceği net olmayabilir. Hayat zaten ihtimaller ile dolu. Her ihtimali düşünmek zorundayız ve ona göre yaşamalıyız. Böyle yaşarken elbette kendimizi de geliştirmeliyiz. Bence bu şekilde yaşamak insan ruhunun bir gıdası. Yalnızca işiniz ile ilgili düşünürseniz başarılı olamayabilirsiniz. İlginizi çeken alanlara odaklandığınızda, gelecekte o alanda para kazanabilecek ve hayatınızdaki keyifli anların sayısını artırma fırsatına sahip olabilirsiniz. Bu yüzden insanların geniş bir ilgi alanına sahip olmasının kritik olduğuna inanıyorum.”

Haberin Devamı

“Ben de biraz yorgun hissetmeye başlıyorum. Çekimler, fotoğraflar, yaptığım işlerle çok meşgulüm. Fakat her şey iyi geçti, ben gayet memnunum. Çekimler harika oldu. Her şey yolunda gittiği için sürekli olarak şükrediyorum. Aylardır bu işler üzerinde çalışıyorum. Zaten profesyonel bir ekiple çalışıyorum. Aslında yapılan yorumlara çok dikkat etmiyorum. İşime odaklandığım için yorumlara dikkat etme zamanım olmuyor” diye ekledi.

“İnsanın mesleği ne olursa olsun bir şekilde hobisi ve keyif aldığı ufak şeyler olmalı diye düşünüyorum”

"Hayat hepimizin bildiği gibi sürekli çalkantılı. Bir gün çok neşeliyken ertesi gün çok üzgün olabiliyoruz. Bir insan acı çektiğinde kendisine yardım edecek bir şeyler arar. Bu yüzden bir hobiye sahip olmak çok önemlidir. Demek istediğim şey çok lüks eğlenceler değil aslında. Kitap okuyabilirsiniz, yürüyüş yapabilirsiniz, çiçekleriniz olabilir ve yemek yapabilirsiniz. Sonuç olarak, insanın mesleği ne olursa olsun bir şekilde hobisi ve keyif aldığı ufak şeyler olmalı diye düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Alara Kaya estetik ve özel hayatı hakkında da konuştu

"Hayatımda kimse yok. Fakat gizli tutmak için böyle söyleyenlerden değilim. Hayatımda biri olursa anında söylerim. Benim hayatıma girecek insan başarılı ve çalışkan olmalı. Beni etkileyeceklerse başarılı olmalılar. Aşkın insan hayatındaki önemi yadsınamaz ama bu biraz da kader kısmet” dedi.

“Aynaya baktığınızda muhteşem olduğunuzu düşünmeyip ve mutlu olamıyorsanız elbette estetik yaptırabilirsiniz. Bu herkesin kendi fikri. Saygı duymak gerekir. Tek verebileceğim tavsiye kendinizi her şekilde sevmeyi öğrenmelisiniz. İnsanlar mutluysa içinde yaşadıkları toplum da mutlu olacaktır” diye ekledi.