Gazete Vatan Logo
Futbol Sol beki tapuladı

Sol beki tapuladı

Fenerbahçeli Caner sol bekte formayı tapuladı. Senelik 800 bin euro alan sarı-lacivertli futbolcu, kendisinden iki kattan daha fazla (2.1 milyon euro) kazanan Kadlec ile yıllık 1.2 milyon euroya oynayan Hasan Ali’yi kenara gönderdi.

Sol beki tapuladı

Fenerbahçe’de Caner Erkin. bu sezonki performansıyla milyon eurolar alan iki takım arkadaşını yedek oturttu. 800 bin euro ile takımda en az ücreti kazanan futbolcu, 4.5 milyon euro bonservis bedeli ve yıllık 2.1 milyon Euro ile sezon başı transfer edilen Kadlec’in yanısıra, 4 milyon euro bonservis bedeliyle alınan ve 1.2 milyon euroya oynayan Hasan Ali’yi geride bırakmayı başardı.

Bu başarısını A Milli Takımı’na da taşıyan futbolcu, sol bekte formayı tapuladı. Caner, toplamda 20 milyon euroya mal olmuş iki sol kanat oyuncusunu kulübeye gönderirken, hem Ersun Yanal hem de Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’i memnun etti. Caner özellikle son Romanya maçındaki futboluyla sahanın en iyilerinden biriydi.

Başarılı oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitecek ama kulüp, Caner ile yeni mukaveye yapma hazırlığına girdi. Takımda en az kazanan oyuncular arasında bulunan futbolcu ile, kongrenin ardından masaya oturulması bekleniyor.

Caner, geçen sezon bazı maçlarda orta sahada görev yapmıştı. Çok yönlü olması sebebiyle de birçok farklı bölgede oynayabilmesi, teknik adamlar açısından tercih edilen bir isim olmasına neden oluyor.

Haberin Devamı