Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Sadece seyirciye dönüp bakmıştır'

'Sadece seyirciye dönüp bakmıştır'

Galatasaray’ın Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Göksenin Köksal’ın Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde attığı basket sonrası yaptığı hareket ve gelen tepkilerle ilgili bir açıklamada bulundu.

'Sadece seyirciye dönüp bakmıştır'

Ömer Yalçınkaya'dan Göksenin Köksal açıklaması;

Fazla söylenecek bir şey yok. Fenerbahçe - Galatasaray arasında oynanan derbideki hakemin kararları. Göksenin Köksal son derece beyefendi ve düzgün bir oyuncu. Göksenin'in hareketinin provakasyon olarak algılanması çok yanlış.

'Melih Mahmutoğlu gibi yumruk sallamadı'

Göksenin orada Melih Mahmutoğlu gibi yumruk sallayan bir harekette bulunmadı. Eliyle sadece 3 sayı yaptı ve bu birçok sporcunun da attığı basket sonrası yaptığı bir hareket. Dediğim gibi Göksenin Köksal çok centilmen bir sporcudur. Sadece seyirciye dönüp bakmıştır, bunu başka noktalara çekmenin manası yoktur.

Ergin Ataman: Göksenin Köksal tüm sporcu gençlere örnek bir oyuncumdur

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, dün oynanan ve Fenerbahçe’nin ev sahipliği yaptığı derbi mücadelesinde hakemlerin Göksenin Köksal’a çaldığı teknik faul düdüğüyle ilgili Instagram hesabından bir açıklamada bulundu.

Ergin Ataman'ın Göksenin Köksal ilgili o sözleri;

Göksenin Köksal, efendi kişiliği, savaşçı ve mücadeleci oyun tarzıyla formanın hakkını vermeye çalışan tüm sporcu gençlere örnek bir oyuncumdur. Fenerbahçe derbisinde de aynı yürekli mücadeleyi ortaya koyan Göksenin, attığı bir basket sonrası Abdi İpekçi veya diğer salonlarda yaptığı gibi eliyle üç işareti yapmıştır. Bir sporcunun çoşkusundan fazlası olmayan bu hareketi farklı bir şekilde yansıtmak vicdansızlık ve sorumsuzluktur. Milli değerlerimize ve gençlerimize sahip çıkalım.

Haberin Devamı

(Hakan Akar/ Karar.com)

Ergin Ataman'ın Instagram paylaşımı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA