Ömer Yalçınkaya

Ömer Yalçınkaya

Son dakika Ömer Yalçınkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Yalçınkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Yalçınkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Yalçınkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer yalçınkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 ömer yalçınkaya haberi bulunmuştur. Tüm ömer yalçınkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrıldı
Galatasaray'da Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrıldı Galatasaray'da basketbol şubesi genel menajeri Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrıldı.
26.06.2020 Galatasaray
Ömer Yalçınkaya: "Işıl Alben'le anlaştık"
Ömer Yalçınkaya: "Işıl Alben'le anlaştık" Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, kısıtlı ekonomik imkanlara rağmen iyi bir kadro kurduklarını söyledi.
11.08.2018 Galatasaray
Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan dönemi başladı
Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan dönemi başladı Galatasaray Kulübü, erkek basketbol takımı başantrenörlüğüne getirilen Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme imzaladı.
27.07.2018 TBL
Galatasaray'da kriz basketbola da sıçradı
Galatasaray'da kriz basketbola da sıçradı Galatasaray Spor Kulübü'nün yaşadığı mali sıkıntılar, basketbol şubesini de etkiledi.
6.07.2018 Galatasaray
Galatasaray Avrupa Ligi yöneticileriyle görüştü
Galatasaray Avrupa Ligi yöneticileriyle görüştü Basketbolda gelecek sezon ULEB Avrupa Kupası'nda mücadele edecek Galatasaray Odeabank'ta kulüp yöneticileri, Avrupa Ligi yetkilileriyle bir toplantı yaptı.
13.04.2018 Eurocup
Erman Kunter basın toplantısına çıkmadı
Erman Kunter basın toplantısına çıkmadı Galatasaray kadın ve erkek basketbol takımlarında kriz yaşanıyor.
30.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan skandal transfer
Galatasaray'dan skandal transfer Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediye'den Tuğba Taşçı'yı 15 gün önce renklerine bağladı. Ancak Galatasaray’da basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve Genel Menajer Ömer Yalçınkaya’nın, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın yerli lisans kontenjanının dolduğundan haberi yoktu.
29.12.2017 TBL
Yalçınkaya: "İlk hedefimiz son 8'e kalmak"
Yalçınkaya: "İlk hedefimiz son 8'e kalmak" Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, ULEB Avrupa Kupası'nda Top 16 turuna yükselen sarı-kırmızılı erkek takımının ilk hedefinin son 8 takım arasında yer almak olduğunu söyledi.
29.12.2017 Basketbol
Erman Kunter ile yollar ayrılıyor
Erman Kunter ile yollar ayrılıyor Galatasaray Odeabank'ta alınan başarısız sonuçların ardından yönetim duruma el koydu. Başantrenör Erman Kunter ve Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrılacak
4.11.2017 Galatasaray
Galatasaray kaptanıyla sözleşme yeniledi
Galatasaray kaptanıyla sözleşme yeniledi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank'ın formasını giyen Göksenin Köksal, sosyal medya hesabı üzerinden sarı-kırmızılı kulüple sözleşme yenilediğini açıkladı.
29.09.2017 Galatasaray
"Başka transfer düşünmüyoruz"
"Başka transfer düşünmüyoruz" "Bu sezon iyi bir takım kurduk. Birbirimizle zaman geçirmeye ihtiyacımız var"
24.08.2017 Galatasaray
Fenerbahçeliler’in ölüm tehdidi Goudelock’ı korkuttu!
Fenerbahçeliler’in ölüm tehdidi Goudelock’ı korkuttu! Sarı-kırmızılılar ABD’li şutör guarda 1.3 milyon dolar teklif etti. Ancak Goudelock sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Aslan’ın önerdiğinin 100 bin dolar altına İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv’le el sıkıştı
2.08.2016 Galatasaray
G.Saray, F.Bahçe'nin eski yıldızını istiyor
G.Saray, F.Bahçe'nin eski yıldızını istiyor Galatasaray'ın hedefinde olan şutör gard Andrew Goudelock ile ilgili bilgiyi Şube Menajeri Ömer Yalçınkaya verdi.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın bütçesi belli oldu
Galatasaray'ın bütçesi belli oldu Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Topsakal: "Yeni sezon için Galatasaray Odeabank'ın bütçesi 9-10 milyon dolar olacak. Kadromuzu güçlendirmek için birçok oyuncuyla görüşüyoruz."
16.06.2016 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Külliye'de sürpriz kabul!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Külliye'de sürpriz kabul! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eurocup Şampiyonu Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
29.09.2021 Gündem
Galatasaray Odeabank'ın basketbolcuları, Ata'nın huzurunda
Galatasaray Odeabank'ın basketbolcuları, Ata'nın huzurunda Basketbolda ULEB Avrupa Kupası'nı kazanan Galatasaray Odeabank'ın teknik heyet ve oyuncuları ile sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Anıtkabir'i ziyaret etti.
4.05.2016 Galatasaray
Fenerbahçe ve Anadolu Efes'ten tarihi rest!
Fenerbahçe ve Anadolu Efes'ten tarihi rest! Fenerbahçe ve Anadolu Efes kulüpleri, ULEB'in düzenlediği kupalardan Eurocup'a katılacak kulüplere FIBA baskısıyla yaptırım uygulanması durumunda Türkiye Ligi'nden çekileceklerini duyurdular.
22.03.2016 Basketbol
G.Saray bir ilke imza attı
G.Saray bir ilke imza attı Galatasaray Odeabank, Eurocup son 16 turunda evinde Pınar Karşıyaka ile oynadığı rövanş maçında örnek bir harekete imza attı.
1.03.2016 Galatasaray
'Sadece seyirciye dönüp bakmıştır'
'Sadece seyirciye dönüp bakmıştır' Galatasaray’ın Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Göksenin Köksal’ın Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde attığı basket sonrası yaptığı hareket ve gelen tepkilerle ilgili bir açıklamada bulundu.
29.02.2016 Galatasaray
Galatasaray'da saat krizi!
Galatasaray'da saat krizi! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ise Euroleague'de aynı salonda 17.00'de F.Bahçe'yi ağırlayacak.
3.02.2016 Galatasaray
G.Saray'da büyük şok! Hırsız var...
G.Saray'da büyük şok! Hırsız var... Galatasaray Liv Hospital’in üç oyuncusunun çantaları Cenk Akyol’un otomobilinin bagajından çalındı.
4.10.2013 Galatasaray
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremden etkilenen illerde oy verme işlemine seçmenlerin ilgisi yoğun oldu. Karabük'te yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26) ise, oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı.
14.05.2023 Gündem
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgedeki çalışmalarıyla dikkati çeken gönüllülerle Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
19.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Yalçınkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer yalçınkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.