Gazete Vatan Logo
Futbol Rekorla yeniden başkan!

Rekorla yeniden başkan!

5 bin 269 oy alan Aziz Yıldırım 10. kez F.Bahçe Başkanı...

Rekorla yeniden başkan!

5 bin 271 üyenin oy kullanıldığı kongrede sadece 2 oy geçersiz çıktı. 2009’daki 5 bin 53’luk rekorunu kıran başkanın teşekkür mesajını ise kardeşi okudu:

“1 farkla adım attığım bu yolda desteğinizi alıp, başkan olmaktan gurur duyuyorum. Size en kısa sürede kendi sesimle teşekkür etmek istiyorum.”

F.BAHÇE’DE ilk kez 15 Şubat 1998 yılında yapılan genel kurulda rakibi Vefa Küçük’e 1 oy fark atarak başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım dün gerçekleştirilen olağan genel kurulda rekor oy olarak 10. kez bu göreve seçildi. Şike soruşturması nedeniyle 11 aydır tutuklu bulunan Yıldırım, Murat Çelikel’in çekilmesiyle tek aday olarak seçime girerken, kongrede yer alamaması, yönetimin en önemli isimlerinden Ali Koç’un çekilmesi bile oylarını etkilemedi.

OY kullanma hakkı bulunan 11 bin 653 üyenin 5 bin 271’i dün Ülker Arena’daki genel kurulda oy kullanırken Aziz Yıldırım geçerli olan 5 bin 269 oyun tamamını alarak başkanlığa seçildi. Yıldırım böylece önceki kongredeki 5 bin 53’lük rekorunu geliştirmiş oldu. Yeni yönetim de 5 bin 271 oydan, 5 bin 258’ini alırken, diğer kurullara sandıktan 5 bin 244 oy çıktı.

YENİLERE ‘HOŞ GELDİN’

OYLARIN açıklanmasının ardından Aziz Yıldırım kardeşi Ali Yıldırım aracılığıyla üyelere teşekkür etti. F.Bahçe yöneticisi ve Aziz Yıldırım’ın avukatı Yasemin Merçil’in dün Metris’ten getirdiği ve Ali Yıldırım’ın okuduğu mesaj şöyle:

“BİR oy farkla adım attığım bu yolda bugün de desteğinizi alıyor ve F.Bahçe Başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Teşekkür konuşmamı, 3 yıl önce olduğu gibi kendi sesimle, sizlere dokunarak, gözlerinizin içine bakarak yapmayı çok isterdim. Her ne kadar bu dileğimi şu an gerçekleştiremiyor olsam da, bana ve yönetici arkadaşlarıma olan sonsuz inancınız için en kısa sürede sizlere kendi sesimle teşekkür edeceğime yürekten inanıyorum.

F.BAHÇE için bugüne kadar emek veren, bu büyük aile için elinden geleni ardına koymayan, dimdik duran yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor; yönetimde olmayan arkadaşlarımın bundan sonraki süreçte de en az eskisi kadar canla başla bizimle olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Yönetim kurulunda görev alan yeni arkadaşlarıma kenetlenmiş, tek vücut olmuş bu koskocaman camia adına ’hoş geldin’ diyorum. Beni bu göreve layık gören siz değerli üyelerimize teşekkür ediyor, en kısa sürede bir arada olmayı diliyorum.”

‘Bayrağı daha yukarıya tasıyacaklar’

Cihan Kamer: “Yönetimde olmamak sizlerden ayrılıyor olmak değildir. Yeni arkadaşlara başarılar dilerim. Bıraktığımız bayrağı daha yukarı taşıyacaklar.”

F.BAHÇE’NİN yeni yönetiminde yer almayacak olan eski asbaşkan Cihan Kamer twitter’dan açıklamalarda bulundu: F.Bahçemiz’in güzel ve büyük taraftarı, öncelikle bana böyle büyük bir camianın bir parçası olma ve hizmet edebilme şansı verdiği için başkan Aziz Yıldırım’a, sonra 3 sene boyunca bana gösterdiğiniz teveccüh için siz taraftarlarımıza sonsuz teşekkür.

YÖNETİMDE olmayış demek sizlerden ve F.Bahçem’den ayrılıyor olmak demek değildir, ben artık sizlerden ayrılamam, elimden geldiği kadar dışardan da olsa F.Bahçemize hizmet etmeye devam edeceğim, bunu bir ayrılış değil, görev değişikliği kabul etmenizi rica ediyorum. Yeni arkadaşlara başarılar diliyorum, inaniyorum ki bayrağı bizim bıraktıgımız yerden çok daha yukarılara taşıyacaklar, yoneticilik yaptığım 3 sene boyunca eksik ya da yanlış yaptıklarım için hepinizden hellallik istiyorum, sevgi ve saygılarımla.

VARSA bir hakkım sonuna kadar helal olsun, lütfen şunu unutmayın, F.Bahçe’de 13 senedir 10’larca yönetici değişti ama F.Bahçe’miz hergün daha da büyüdü yeter ki ve inşallah başkanımız bir an evvel çıksın ve kulübü çok daha yukarıya taşımak üzere hizmet edebilsin.”

İŞTE YENİ YÖNETİM


BAŞKAN
Aziz Yıldırım

ASİL ÜYELER
Abdullah Kiğılı

Mithat Yenigün

Nihat Özbağı

Ali Yıldırım

İlhan Ekşioğlu

Ömer Temelli

Talat Yılmaz

Ender Alkaya

Ahmet Tahir Perek

İsfendiyar Zülfikari

Semih Özsoy

Tolga Deniz Aytöre

Şekip Mosturoğlu

Hüseyin Ersan Topbaş

YEDEK ÜYELER
Yasemin Merçil

Ünal Uzun

Hakan Dinçay

Mustafa Serdar Erkan

Turan Şahin

Ahmet Ketenci

Yalçın Haker


Mosturoğlu:Sanslı bir kulum


Mosturoğlu: “Aziz Yıldırım ve diğer tutuklu arkadaşlarımız kongrede

olmadığı için buruk bir sevinç yaşıyoruz. F.Bahçe’de görev bitmiyor.

Yine bize nasip oldu. İnşallah görevimi layıkıyla yerine getiririm.”

F.BAHÇE’DE yeni yönetimde de yer alan Şekip Mosturoğlu kongrede buruk bir sevinç yaşadıkyarını söyledi. Aziz Yıldırım’ın yanlarında bulunmamasının kongreye farklı bir anlam kattığını belirtten Mosturoğlu “Gönül isterdi ki o da burada olsun, başkanlık görevini burada bizlerle birlikte alsın. İnşallah ilk duruşmada tahliye olmasını bekliyoruz. İlhan Ekşioğlu ve F.Bahçeli diğer arkadaşlarımız da var tutuklu olan. Buruk bir sevinç var diyelim. F.Bahçe’de görev devam ediyor, bitmiyor. Büyük bir camia olduğu için bu görevler herkese nasip olmuyor. Allah bize nasip etti yine. Çok şanslı bir kul olduğumu düşünüyorum. İnşallah görevimi layıkıyla yerine getirmeyi düşünüyorum‘’ dedi.

ŞEKİP Mosturoğlu bazı kongre üyelerinin yönetim listesini gördükten sonra zayıf olduğu yönünde eleştiriler yaptıklarının hatırlatılması üzerine ise şu yanıtı verdi: “Hepsi camiada çok önemli görevler yapmış, vasııflı arkadaşlar. Bu bir ekip işi.”

Haberin Devamı