Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Piatek alev aldı, Başakşehir'den müthiş geri dönüş

Piatek alev aldı, Başakşehir'den müthiş geri dönüş

Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Tümosan Konyaspor Prib'in golleriyle 2-0 öne geçtiği maçta büyük bir şok yaşadı. Polonyalı golcü Piatek müthiş performansıyla takımının geri dönüşünde başrolü oynadı.

Piatek alev aldı, Başakşehir'den müthiş geri dönüş

Trendyol Süper Lig'de 23'üncü haftasında Rams Başakşehir, Konyaspor deplasmanında müthiş bir geri dönüşe imza attı. İstanbul ekibinin golcüsü Piatek performansıyla parmak ısırttı.

 KONYASPOR SÜPER BAŞLADI AMA...

Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada ev sahibi takım, 8 ve 14. dakikalarda Prib'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Pes etmeyen konuk ekip, 67'de Piatek'in penaltı golüyle farkı 1'e indirdi: 2-1. 79'da bir kez daha sahne alan Polonyalı golcü skora denge getirdi.

 HAT-TRICK YAPTI

Karşılaşmanın böyle biteceği sanılırken, 90+2'de maçın kahramanı Piatek şık bir vuruşla turuncu-lacivertli ekibe zaferi getirdi. Bu sonuçla Rams Başakşehir puanını 30'a yükseltirken, Tümosan Konyaspor 21 puanla ateş hattından çıkamadı.

PIATEK'TEN 11 GOLE DİREKT KATKI

Başakşehir'in sezon başında Hertha Berlin'den bedelsiz transfer ettiği Polonyalı yıldız, Süper Lig'de 10 gol, 1 asistlik performansıyla 11 gole katkı sundu. Piyasa değeri transfermart verilerine göre 5.5 milyon euro olan 28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Piatek Fiorentina, Milan ve Genoa gibi Serie A'nın köklü kulüplerinde de forma giydi.

Haberin Devamı