Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Osman Zeki Korkmaz kimdir? İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz görevinden ayrıldı!

Osman Zeki Korkmaz kimdir? İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz görevinden ayrıldı!

İstanbulspor'da teknik direktör Osman Zeki Korkmaz istifa etti. Osman Zeki Korkmaz’ın Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbulspor'dan ayrılığı sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Peki, Osman Zeki Korkmaz kimdir? Osman Zeki Korkmaz İstanbulspor’dan neden istifa etti? İşte Osman Zeki Korkmaz’ın biyografisi!

Osman Zeki Korkmaz kimdir? İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz görevinden ayrıldı!

Osman Zeki Korkmaz istanbulspor’daki teknik direktörlük görevinden ayrıldı. İstanbulspor’dan yapılan açıklamada, “Sayın Osman Zeki Korkmaz kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır. Teknik direktör değişiminin futbol takımımıza daha faydalı olacağı düşüncesiyle görevinden ayrılan Sayın Osman Zeki Korkmaz'a emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde ve hayatında başarılarının devamını dileriz." mesajı yayınlandı.

OSMAN ZEKİ KORKMAZ KİMDİR?

Osman Zeki Korkmaz 1982 Trabzon doğumludur. 40 yaşındaki teknik direktör Ağustos 2021'de İstanbulspor'un başına geçti. Daha önce yardımcı antrenörlük yapan Korkmaz, teknik direktörlük kariyerinin ilk sezonunda İstanbulspor gibi favori olmayan bir takımı Süper Lig'e çıkarmıştır. Korkmaz daha önces Süper Lig seviyesinde Konyaspor ve Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor, Eskişehirspor gibi kulüplerde yardımcı antrenörlük yaptı.