Gazete Vatan Logo
İngiltere Mourinho'dan rakiplerine tepki

Mourinho'dan rakiplerine tepki

Manchester United'ın hocası Jose Mourinho, Pogba transferine tepki gösteren Wenger ve Klopp hakkında konuştu. Portekizli çalıştırıcı Alman futbolcu Schweinsteiger'i durumu hakkında da açıklama yaptı.

Mourinho'dan rakiplerine tepki

Jose Mourinho, Arsene Wenger ve Jurgen Klopp'un Pogba transferi ile ilgili yaptıkları eleştirilere yanıt verdi.

Arsenal'in menajeri Arsene Wenger ve Liverpool'un hocası Jurgen Klopp'un Manchester United'a Pogba transferi için yönelttiği eleştirilere Moruinho'dan "etik değil" yorumu geldi.

Manchester United'ın transfer rekoru kırarak Pogba için Juventus'a 120 milyon euro ödeyecek iddialarına Wenger, "tamamen çılgınlık" şeklinde tepki verirken, Klopp ise, piyasanın durumuna sitemde bulunmuştu.

Premier Lig'den rakiplerine sert tepki veren Mourinho, "Ben yalnızca bizim için konuşurum. İki kulübün menajerlerinin bizim hakkında konuştuklarını duydum. Bu etik değildir" dedi.

İngiliz basınına açıklamalarını sürdüren Portekizli menajer, "Ben başka kulüpler hakkında konuşmayacağım. Onlar ne söylemek istiyorlarsa söylesinler. Biz 4 oyuncunun transferine karar verdik, 10 oyuncu transfer etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Schweinsteiger'i istemiyor olmam normal"

Alman orta saha oyuncusu Scweinsteiger'i kadro dışı bırakan Mourinho, "Bu durum gayet normal. Dünyanın her kulübünde olduğu gibi belli bir oyuncu kadrosu oluşturuyoruz. Normal olarak çalışmak istediğim 20 futbolcu ve 3 kaleciyi seçtim. Bu benim kararım. Bu kadar basit." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

(Sporx)