Gazete Vatan Logo
Galatasaray Lizbon'da ışığı göremedik

Lizbon'da ışığı göremedik

G.saray geriye düştüğü maçta eşitliği yakaladı ancak Benfıca’nın mabedi Luz (ışık) Stadı’ndan hüsranla ayrılmaktan kurtulamadı

Lizbon'da ışığı göremedik

İlk yarısı golsüz biten maçta ev sahibi 52’de Jonas ile öne geçti... 58’de Podolski skoru dengeledi. Muslera kalesinde devleşmesine rağmen Luisao’nun 67’deki golüne engel olamadı

PORTEKİZ’DE alınan 2-1’lik mağlubiyet sonrası G.Saray Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkma şansını mucizelere bıraktı. İlk yarısı golsüz geçen karşılaşmada Jonas, Benfica’yı öne geçirirken Podolski beraberliği getirse de son sözü Luisao söyledi.

HAMZA Hamzaoğlu sağ bekte Denayer’e önünde ise Sabri’ye görev vermişti. Amaç Gaitan’ı etkisiz hale getirmekti. Bu anlayış özellikle ilk yarıda etkili oldu. Benfica topu ileriye götürse de neredeyse hiç pozisyona giremedi. Ancak G.Saray da alışıla gelmiş topa sahip olan oyununu rakibinin presi yüzünden uygulayamadı.

İKİNCİ yarının hemen başında gelen Benfica’nın golü maçın seyrini değiştirdi. 52’de içeri kesilen topa Cehdjou’nun müdahalesi yetersiz kaldı. Jonas ise bir kaç metreden rahatça topu ağlara yolladı: 1-0.

ASLAN’IN DURAN TOP KÂBUSU

G.SARAY’IN yenilen gole tepkisi çok kısa sürede oldu. 57’de Senijder getirdi, Burak Podolski’ye bıraktı. O da yerden sert bir vuruşla beraberliği getirdi: 1-1. Ancak sarı-kırmızılıların duran top zafiyeti 67’de gösterdi kendini. Kornerden gelen ortayı önce Selçuk sonra Hakan uzaklaştırmadı. Topu arka direkte önünde bulan Luisao üst ağlarla yolladı: 2-1. Maçın son dakikalarında Yasin zoru yaparak altı pastan topu dışarı yollayınca G.Saray, İstanbul’a puansız döndü.

Haberin Devamı