Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Kopenhag Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Kopenhag Manchester City maçı canlı ve şifresiz mi?

Kopenhag Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Kopenhag Manchester City maçı canlı ve şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında Kopenhag - Manchester City karşı karşıya gelecek. Kopenhag - Manchester City maçı öncesi, Kopenhag - Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim? sorularına yanıt aranıyor.

Kopenhag Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Kopenhag Manchester City maçı canlı ve şifresiz mi?

Kopenhag - Manchester City karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesinde Kopenhag’ta Cornelius, Vavro, Karamoko, Zeca sakatlıkları nedeniyle maçta yer alamayacak. City’de ise Stones, Walker ve Phillips maçta forma giyemeyecek. Maç öncesi Kopenhag - Manchester City maçı şifresiz mi? Kopenhag - Manchester City maçı hakemi kim? Kopenhag - Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırılıyor.

KOPENHAG - MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kopenhag - Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı, 11-09-2022 Salı günü saat 19.45'te oynanacak. Kopenhag - Manchester City maçı EXXEN'den yayınlanacak.

KOPENHAG - MANCHESTER CİTY MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Şampiyonlar Ligi maçı TV8.5 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi’nde gecenin şifresiz yayınlanacak iki mücadelesinden biri Kopenhag Manchester City maçı olacak ve karşılaşma aynı zamanda Exxen platformunda da olacak.