Gazete Vatan Logo
İngiltere Kloop: 'Suarez takımda olsaydı...'

Kloop: 'Suarez takımda olsaydı...'

Premier Lig'de liderlik koltuğuna oturan Liverpool'da menajer Jürgen Klopp 6-1'lik Watford maçını ve ligi değerlendirdi.

Kloop: 'Suarez takımda olsaydı...'

Watford'u 6-1 yenerek Premier Lig'de liderlik koltuğuna oturan Liverpool'da menajer Jürgen Klopp maçı ve ligi değerlendirdi.

Zirve yarışındaki rakipleri Arsenal, Tottenham ve Manchester City'nin puan kaybettiği haftada kazanarak zirveye kurulan Liverpool patronu, camiayi sakinliğe davet etti.

Şampiyonluk yolunda en önmeli şeyin sakin kalmak olduğunun altını çizen Klopp; "Bir puan önde olmamız birileri için çok önemliyse o kişiler için bir şey yapamam ama ben ve takımım sakin kalmak zorundayız. Şu anda hayal edebileceğim en iyi yerdeyiz. Maç öncesi Arsenal ile Tottenham'ın berabere kaldığını biliyorduk ama liderlik konusunda tek kelime etmedik. Çünkü baskı altına girmek istemiyoruz." diye konuştu.

"Rakiplerimizi yabana atamayız"

Ligde çok zorlu rakipleri olduğunu hatırlatan Klopp; "Chelsea her geçen gün gelişiyor, Manchester City'yi Barcelona karşısında gördük. Harikaydılar. Manchester United'ı bir kenara atamayız. Tottenham ve Arsenal de çok iyi takımlar. Biz sadece kendimize bakıp maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Lider olmanın vereceği baskıyla mücadelenin en önemli koşulu sakin kalmamız. Bunu biz takım içerisinde yapacağız, taraftarlarımız da sakin kalsınlar lütfen." dedi.

Haberin Devamı

"Suarez kadroda olsaydı..."

Liverpool menajeri, Barcelona'ya transfer olan Luis Suarez'in Liverpool kadrosunda olma ihtimaliyle ilgili ise; "Eğer Suarez bugün kadromuzda olsaydı yedek kulübesinde otururdu" dedi.