Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Denizlispor, tecrübeli oyuncusu Ersen Martin'in sözleşmesini üç yıl uzattı. Hedefinin A Milli Takım forması giymek olduğunu söyleyen Ersen Martin, "Milli Takım'da oynamak için F.Bahçe, G.Saray veya Beşiktaş'ta olmak gerekmiyor. Denizli'deyken de fark edileceğime inanıyorum" dedi

Olimpiyat ateşi bize de gelecek
Atina 2004 Olimpiyat Meşalesi'nin 6 Temmuz'da İstanbul'a gelecek olmasıyla ilgili düzenlenen tanıtım toplantısı Ataköy Olimpiyatevi'nde yapıldı. Toplantıda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Olimpiyatlar 2012 yılında İstanbul'a verilirse dünyanın iki yakası biraraya gelir" dedi. Türkiye'ye 3. kez gelecek olan meşale, 120 kişi tarafından taşınacak.

'Bursa maçı önemli viraj'
İlk yarının son maçında bugün Bursaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor galibiyet istiyor. Teknik direktör Erdoğan Arıca, rakibin konumuyla ilgilenmediklerini belirterek, "Bu maç hedeflerimiz açısından son derece önemli bir viraj. Kazanırsak ilk yarıyı iyi bir yerde kapatacağız" dedi.

Filede MiLLi mesai başlıyor
A Milli Bayan Voleybol Takımı, Azerbaycan'da yapılacak 2004 Atina Olimpiyat Oyunları elemeleri için bugün İstanbul'da kampa giriyor. Japonya'da yapılan 9. Dünya Kupası'nda mücadele eden 12 kişilik kadro korunurken, Filenin Sultanları 1 Ocak'ta Azerbaycan'a gidecek.

Tuborg, Rum rakiple eşleşti
FİBA Europe Cup Güney Konferansı'nda gruplarında birinci olarak tur atlayan Tuborg ve F.Bahçe'nin play-off turundaki rakipleri belli oldu. Tuborg, Kıbrıs Rum Kesimi'nden Pizza Express Apollon, F.Bahçe İsrail'in Hapoel Meshek Wings Galil Elyon takımıyla eşleşti. İlk maçlar 20 Ocak, rövanşları ise 23 Ocak'ta yapılacak.

'A.Gücü'nün işi kolay değil'
A.Gücü ile deplasmanda karşılaşacak olan A.Sebat, devre arasına kritik maçı kazanarak girmeyi planlıyor. Teknik direktör Mehmet Birinci, "A.Gücü son maçında Adana'yı 3-1 yendi. Çok büyük bir çekişme yaşanacak" diye konuştu. Bu arada kırmızı beyazlılarda devre arasında takımdan ayrılacaklara Korhan'dan sonra, Mutlu, Yusuf ve Yasin Karaca'nın eklendiği öğrenildi.

Tofaş-Ülker
Basketbol Erkekler Ligi'nde bugün 3 maç var. Program şöyle: Bursa Atatürk 17.00 Tofaş-Ülker, İst. A.Şahenk 16.30 Darüsşafaka-F.Bahçe, İzmir 17.00 Tuborg-G.Saray.

Arçelik-G.Saray
Voleybol Erkekler Ligi'ne bugün yapılacak 7 maçla devam edilecek. Program şöyle: İst. B.Felek 12.00 İst.B.Ş.BId-Besiktas, 14.00 Arçelik-G.Saray, Ank. S.Sırrı 13.00 Çankaya Bld-F.Bahçe, 15.00 Polis Akad.-Erdemir, 17.00 SSK-Ziraat Bankası, İzmir C.Atlk 14.00 S. Joseph-Halk Bankası, Bursa Atatürk 13.00 Bursa Emniyet-Rize Fındıklı.

Haberin Devamı