Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Kara Kartal uzun bir aradan sonra cimnastik branşına kavuştu. Kuruluşunun 100. yılını kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, bünyesine 3 yeni spor dalını kattı. Siyah-beyazlılar, daha önce faaliyetine ara verilen cimnastik branşının yanı sıra bedensel engelliler ve masa tenisi spor dallarının faaliyete başladığı duyurdu

Örnek taraftara hiç yakışmadı!
Denizlispor, Futbol Şubesi Başkanı Turgut Dalaman, Beşiktaş maçında hakem Selçuk Dereli'nin kafasına ayran atan taraftarlara büyük tepki gösterdi. Dalaman, "Hakeme pet şişe, ayran atmak, küfür etmek fair play ödülü almış, tel örgüsüz tribün konusunda Türkiye'ye örnek olmuş taraftarlarımıza yakışmadı" dedi.

Ülker'in kardeşi Yeşilyurt oldu
Türk basketbolüna yeni yıldızlar kazandırmayı hedefleyen Ülkerspor, 2. Lig'de yer alan Yeşilyurt ile işbirliğine gidiyor. Anlaşma gereği Ülker altyapısındaki oyuncular, Yeşilyurt'ta mücadele edecekler. Konuyla ilgili protokol yarın imzalanacak.

Üniversiteliler 2 gümüş aldı
22. Dünya Üniversite Yaz Spor Oyunları'nda yarışmalar tamamlandı. G.Kore'nin Daegu kentinde düzenlenen oyunlarda, erkek basketbol takımımız Bulgaristan ile yaptığı 5.'lik maçını 76-72 kaybetti ve 6. oldu. Erkek voleybol takımı da Rusya ile yaptığı maçı 3-1 kaybetti ve oyunları 6. sırada tamamladı, tekvandoda ise 54 kiloda Abdülkadir Dolaş ve 58'de Kıvanç Dinçsalman gümüş madalya aldılar.

Minderde talihsiz kaza
İstanbul'da devam edin Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde 55 kiloda Ersin Çetin ile 96 kiloda Sait Bingöl, çeyrek finale yükseldi. 60 kiloda mindere çıkan Orhan Binboğa ise yarı final mücadelesinde dirseğinin kırılması üzerine yenik sayıldı. Binboğa'nın ameliyata alınacağı açıklandı.

F1'de lastik soruşturması
Formula 1 yeni bir skandalla çalkalanıyor. Organizasyon sorumluları Michelin lastiklerinin turnuva kurallarına uyup uymadığını soruşturmaya aldı. Eğer bu lastiklerin kurallara uymadığı tespit edilirse, Michelin kullanıcıları olan şampiyona 2.'si Montoya ve 3. sıradaki Raikkonen'in şampiyonluk şansları tehlikeye girecek.

Haberin Devamı