Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

FiFA'nın her ay açıkladığı milli takımlar dünya klasmanında, Türkiye 739 puanla 7. sıradaki yerini korudu. Ağustos ayı içinde Brezilya, 846 puanla 1., Fransa, 825 puanla 2., İspanya, 748 puanla 3. sırada yer aldı. Hollanda ve Meksika ise 746'şar puanla 4.'lüğü paylaştı. Klasmanda Türkiye 744 puanlı Arjantin'in ardında yer alıyor

Futbol 'Oscar'ı sahibini buluyor
Avrupa futbolunun patronu UEFA'nın düzenlediği 2003 Avrupa Futbol Ödülleri bu akşam sahiplerini bulacak. Monaco'da yapılacak törende en iyi kaleci, en iyi defans, en iyi orta saha ve en iyi forvet ödüllerinin yanı sıra bir de en değerli oyuncu seçilecek.

Schalke UEFA'da
Almanya'da harikalar yaratan yeni kuşağın yıldızı Hamit Altıntop'un takımı Schalke 04, UEFA Kupası'na katılma hakkını kazandı. InterToto Kupası final rövanşında Avusturya ekibi ile FC Pascing ile 0-0 berabere kalan Schalke ilk maçtaki 2-0'lık skorun avantajı ile UEFA'ya katılmayı başardı.

ABD rövanşı bırakmadı
Basketbolda Olimpiyat Oyunları elemeleri, Porto Riko'da devam ederken, NBA yıldızlarından kurulu ABD, Dünya Şampiyonası'nda yenildiği Arjantin'i 94-86 devirdi. 6. galibiyetini alarak eleme grubunda yine zirveye çıkan ABD'de Jermaine O'Neal, 22 sayı, 10 ribaunt ve 3 asistlik performansıyla yıldızlaştı.

Minderde yere serildik
Dünya Gençler Güreş Şampiyonası İstanbul'da devam ederken grekoromende dün mindere çıkan 3 Türk güreşçi final şansını kaybetti. 50 kiloda Halil İbrahim Erciyas, Azeri Rovshan Bayramov'a 7-2, 74'te İlker Genel, G.Kore'li Jin Sung Park'a 7-4 ve 96 kiloda Emin Öztürk ise Rus Anatoly Makeev'e 3-2 yenildiler.

Yaşlılara bedava!
2. Lig B Kategorisi, C Grubu takımlarından Erzurumspor'un maçlarını 55 yaş üstü taraftar ücretsiz izleyebilecek. Kulüp başkanı Abdülmenef Karagöz, "Amacımız taraftanmızla bütünleşmek. Bayanlardan da ücret almayacağız. Umarım bu çalışmamız büyük kulüplere de örnek olur" diye konuştu.

Haberin Devamı