Gazete Vatan Logo
Futbol Kartal da modaya ayak uydurdu

Kartal da modaya ayak uydurdu

AVRUPA’NIN en önde gelen 10 liginde 2008-09 sezonunda şampiyonluk yaşayan takımlar içinde sadece Barcelona önümüzdeki haftaya lider olarak girebildi. Geçen sezon Süper Ligi şampiyonu olan Beşiktaş bu sezonun 31. haftasına 4. sırada girerken, İngiltere’de Manchester United ve İtalya’da Inter liderin 1 puan gerisinde 2. sırada haftaya girip Barça’nın ardından en başarılı takımlar oldular. En kötü düşüşü ise Almanya ve Belçika şampiyonları Wolfsburg ile Standard Liege yaşadı. Her iki takım da 8. sırada yer aldılar.

Denizli Sivas maçıyla Jean Tigana’yı geçiyor

MUSTAFA Denizli bugün Beşiktaş tarihine geçmeye hazırlanıyor. En azından 2004’ten bu yana süren Demirören dönemi için. Siyah-beyazlılarda bugünkü Sivas maçı öncesinde 55 kez takımı yöneten Denizli, F.Bahçe derbisiyle Fransız Jean Tigana ile birlikte Yıldırım Demirören başkanlığında en fazla maça çıkan teknik adam unvanını kazanmıştı.

RAHATSIZLIĞI nedeniyle G.Birliği maçında takımını yardımcısı Tayfur Havutçu’ya devreden Mustafa hoca bugünkü maçla bu listenin zirvesinde tek başına yer alacak.

Uğur&Necip bugün 11’de

ŞAMPİYONLUK yarışından kopan Beşiktaş, deplasmanda 6 maçtır kazanamayan Sivas’a karşı farklı bir 11’le mücadele edecek. Orta sahada cezalı Toraman ile Ernst yerine Uğur ve Necip oynayacak. İleride ise Serdar şans bulacak.

Genç Erkan’a AJAX kancası

HOLLANDA Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Ajax, Beşiktaş’ın A2 takımı oyuncusu Erkan Kaş’a talip oldu. Eskişehir’deki U-19 Avrupa Şampiyonası’nda genç oyuncuyu Norveç, İspanya ve Azerbaycan maçlarında takip eden Hollanda ekibi, genç oyuncuya tam not verdi. Ajax, önümüzdeki günlerde resmi başvuru yapacak.

Haberin Devamı