Gazete Vatan Logo
Futbol İşte yükselen takımlar

İşte yükselen takımlar

Altınordu ve İnegöl Belediye, Acıbadem Voleybol Ligi'ne yükseldi.

İşte yükselen takımlar

Ankara'da yapılan Erkekler 2. Ligi final grubu müsabakaları sonucunda Altınordu Konak Belediyesi ile İnegöl Belediye takımları Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükseldi. Turnuva sonunda Belediye Plevne üçüncü, Bahçelievler Belediyesi de dördüncü sırada yer aldı.

Günün maçlarında Belediye Plevne, Bahçelievler Belediyesi'ni 25-22, 25-20 ve 25-21 set skorlarıyla 3-0 mağlup etti.

Günün ikinci maçında Altınordu Konak Belediyesi ile İnegöl Belediyesi arasında oynandı. Altınordu Konak Belediyesi karşılaşmayı 25-21, 32-30 ve 25-19'luk setlerle 3-0 alarak 9 puana ulaştı.

Müsabakaların ardından yapılan ödül töreninde Birinciliği kazanan Altınordu Konak Beledispor, madalyaları ve kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ'ın elinden aldı.

İkinci olarak Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselme başarısı gösteren İnegöl Belediyespor'un madalya ve kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Burak Sertcan taktı.

Üçüncü sırada yer alan Belediye Plevne'nin şiltini İnegöl Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, dördüncü Bahçelievler Belediye'nin şiltini Merkez Hakem Kurulu Üyesi Uğur Karakaş takdim etti.

Haberin Devamı