Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İstanbul'da transfer görüşmesi!

İstanbul'da transfer görüşmesi!

F.Bahçe'nin rotayı çevirdiği Jeremy Menez'in abisinin, İstanbul'da sarı-lacivertlilerle görüştüğü iddia ediliyor.

İstanbul'da transfer görüşmesi!

Gelecek sezon takımdan ayrılacak olan Dirk Kuyt'ın yerine arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, James Milner'dan geri dönüş alamayınca rotasını Milan'da forma giyen Jeremy Menez'e çevirdi. Bu sezon Milan'da 16 gol ve 4 asistlik performansıyla mükemmel bir sezon çıkaran Fransız sağ kanat, buna rağmen teknik direktör Filippo Inzaghi'nin tasarrufu ile kadro dışı bırakılmıştı. Yeni takım arayışına başlayan Menez'in abisi Kevin Menez'in geçen hafta İstanbul'a geldiği ve F.Bahçeli yöneticiler ile görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

ŞARTLAR MASAYA YATIRILDI

Yapılan görüşmede Fenerbahçe'nin Jeremy Menez için belirlediği bütçe üzerinde tarafların fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Sarı-lacivertli yöneticiler Jeremy için sağlayabilecekleri olanakları ağabeyi Kevin Menez'e ilettiler. Kevin de kardeşi Jeremy Menez için isteklerini sıraladı. Dirk Kuyt'ın aksine golcü bir sağ açık isteyen teknik direktör İsmail Kartal'ın profiline uyan Menez için sarı-lacivertli yönetimin herhangi bir para teklif etmediği, ilk etapta sadece olanakların konuşulduğu dile getirildi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

28 yaşında olan Jeremy Menez, sağ kanatta forma giyiyor. Sol açık ve forvette de görev yapabiliyor. Milan ile 2017 yılına kadar sözleşmesi var. 1.82 boyundaki Fransız oyuncu Serie A'da bu sezon 33 karşılaşmada forma giydi. 16 gol atıp, 4 asist yapan Menez'in piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

(Fotomaç)