Jeremy Menez

Jeremy Menez

Son dakika Jeremy Menez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jeremy Menez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jeremy Menez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jeremy Menez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jeremy menez gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 jeremy menez haberi bulunmuştur. Tüm jeremy menez haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Menez'in yeni takımı!
İşte Menez'in yeni takımı! Meksika Birinci Futbol Ligi takımlarından Club America, Antalyaspor'da forma giyen Jeremy Menez ile anlaştıklarını duyurdu.
5.01.2018 Antalyaspor
Antalyaspor, Menez ile yollarını ayırdı
Antalyaspor, Menez ile yollarını ayırdı Antalyaspor, sezon başında transfer ettiği Jeremy Menez ile sözleşmesini karşılıklı feshetti. Fransız futbolcu, Meksika takımı Club America'ya transfer oldu.
3.01.2018 Antalyaspor
Antalyaspor galibiyetle tanıştı!
Antalyaspor galibiyetle tanıştı! Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor evinde konuk ettiği Osmanlıspor'u 3-0 mağlup ederek ligdeki ilk 3 puanını aldı.
25.09.2017 Antalyaspor
Alanya, Antalya'yı tek golle geçti
Alanya, Antalya'yı tek golle geçti Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Alanyaspor, hazırlık maçında Antalyaspor'u 1-0 yendi.
3.09.2017 Antalyaspor
Antalya’ya, Jeremy Menez müjdesi
Antalya’ya, Jeremy Menez müjdesi Fransız temsilcisi Bordeaux’dan kadroya katılan ve Antalyaspor ile çıktığı ilk idmanda sakatlanan Jeremy Menez’in, milli arada takımla beraber çalışmalara başlaması bekleniyor.
31.08.2017 Antalyaspor
"Hüsrana kapılacak bir şey yok"
"Hüsrana kapılacak bir şey yok" Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in ilk 2 haftasında aldıkları sonuçlarla ilgili, hüsrana kapılacak bir şey olmadığını belirterek, "Ligin başındayız. Bizden daha büyük paralar harcayan takımlar dahi istedikleri seviyede değiller, bunların hepsi gayet normal." dedi.
23.08.2017 Antalyaspor
Antalya'da gol düellosu
Antalya'da gol düellosu Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 2. hafta maçında Antalyaspor sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
20.08.2017 Futbol
CANLI! Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
CANLI! Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ile Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşılaşıyor. Ligin ilk haftasında Beşiktaş'a karşı kaybeden Antalyaspor, bu kez taraftarı önünde kazanmak istiyor. Öte yandan ilk maçını kazanan Akhisar Belediyespor bu maçla 2'de 2 yapmak istiyor.
20.08.2017 Futbol
Rıza Çalımbay'dan Cüneyt Çakır'a büyük tepki!
Rıza Çalımbay'dan Cüneyt Çakır'a büyük tepki! Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'la oynadıkları maçtaki hakem kararlarıyla ilgili konuştu.
17.08.2017 Antalyaspor
Başkan, Sosa'yı resmen açıkladı!
Başkan, Sosa'yı resmen açıkladı! Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, taraftarın sabırsızlıkla beklediği 10 numara ile ilgili İHA’ya açıklamalarda bulundu.
14.08.2017 Antalyaspor
Süper Lig’in yeni transfer yengeleri
Süper Lig’in yeni transfer yengeleri Transfer döneminde Süper Lig’e yeni gelen futbolcuların kendileri kadar eşleri de dikkatleri çekiyor. İşte Süper Lig’in yengeleri...
5.08.2017 Arşiv
Antalyaspor'da Hatem Ben Arfa bombası!
Antalyaspor'da Hatem Ben Arfa bombası! Jeremy Menez ve Maicon transferleriyle dikkat çeken Antalyaspor, ses getirecek bir transfere imza atmak için harekete geçti. Akdeniz ekibi Paris Saint Germain'den ayrılması beklenen Hatem Ben Arfa'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.
27.07.2017 Antalyaspor
Antalyaspor'a büyük şok! Menez skandalı...
Antalyaspor'a büyük şok! Menez skandalı... Kırmızı-Beyazlılar’ın flaş transferi Jeremy Menez’le ilgili skandal bir olay ortaya çıktı... Toplam maliyeti 6 milyon Euro (24 milyon TL) olan yıldız oyuncu, Pubis sakatlığı olduğunu gizledi; daha ikinci idmanında ağrılarını gerekçe gösterip ameliyat için ülkesine gitti.
22.07.2017 Antalyaspor
Antalyaspor'dan Jack Wilshere bombası!
Antalyaspor'dan Jack Wilshere bombası! Yaptığı transferler ile ligin iddialı takımlarından biri haline gelen Antalyaspor'un yeni bir dünya yıldızı ile görüştüğü ortaya çıktı.
20.07.2017 Antalyaspor
Antalyaspor, Sosa ile görüşüyor
Antalyaspor, Sosa ile görüşüyor “En büyük bütçeyi 10 numara transferine ayırdık” mesajı veren Akdeniz ekibi, Sosa’nın peşini bırakmıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Milan’dan ayrılması beklenen yıldızı bitirmek için her yolu deniyor. Arjantli ikna olmak üzere.
6.07.2017 Antalyaspor
Süper Lig maçları Fransa'da yayınlanacak
Süper Lig maçları Fransa'da yayınlanacak Yıldız transferleriyle dikkati çeken Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon yapılacak maçların, Fransa'da yayınlanacağı duyuruldu
5.07.2017 Fransa
Mevlüt Erdinç'e Süper Lig'den talip!
Mevlüt Erdinç'e Süper Lig'den talip! Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Antalyaspor, milli golcü Mevlüt Erdinç için de harekete geçti
28.06.2017 Antalyaspor
Antalyaspor, Ruud Boffin'le sözleşme imzaladı
Antalyaspor, Ruud Boffin'le sözleşme imzaladı Antalyaspor, geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen 29 yaşındaki kaleci Ruud Boffin ile anlaştı. Sabah saatlerinde Antalya'ya gelerek sağlık kontrolünden geçen Belçikalı kaleci, Ruud Boffin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
22.06.2017 Antalyaspor
Menez resmen imzaladı
Menez resmen imzaladı Antalyaspor, yeni transferi Fransız futbolcu Jeremy Menez'le 3 yıllık sözleşme imzaladı.
21.06.2017 Antalyaspor
Antalyaspor taraftarından Menez'e coşkulu karşılama
Antalyaspor taraftarından Menez'e coşkulu karşılama Antalyaspor taraftarı, kırmızı beyazlı takımın yeni transferi Jeremy Menez'i havalimanında tezahürat eşliğinde meşale yakarak karşıladı.
20.06.2017 Antalyaspor
Antalyaspor'dan Sosa ve Casillas açıklaması
Antalyaspor'dan Sosa ve Casillas açıklaması Antalyaspor Başkanlı Ali Şafak Öztürk, transfer listelerinde bulunan Arjantinli Sosa ve İspanyol eldiven Casillas hakkında açıklamalarda bulundu.
20.06.2017 Antalyaspor
Antalyaspor'a bir yıldız daha!
Antalyaspor'a bir yıldız daha! Geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlayan Antalya, Menez’den sonra yeni bir transfer bombası daha patlatmak üzere. Antalya, Choupo Moting’i istiyor
16.06.2017 Antalyaspor
İtalyan gazeteci duyurdu! Iker Casillas bombası
İtalyan gazeteci duyurdu! Iker Casillas bombası Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Iker Casillas'ı transfer etmek istiyor.
15.06.2017 Futbol
'Transferler devam edecek'
'Transferler devam edecek' Lig'in en genç başkanı 33 yaşındaki Ali Şafak Öztürk, gelecek sezon şampiyonluk yarışında ve Avrupa kupalarına katılacak takımlar arasında yer almayı hedeflediklerini söyledi. Öztürk, Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'nun mayıs ayında sona erecek sözleşmesini de uzatmayı düşündüklerini belirtti.
11.06.2017 Antalyaspor
Yıldız oyuncu Antalyaspor'da!
Yıldız oyuncu Antalyaspor'da! Antalyaspor, Monaco’da forma giyen hücum oyuncusu Jeremy Menez’le 3 yıllık anlaşma sağladı.
10.06.2017 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Jeremy Menez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jeremy menez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.