Ali Şafak Öztürk

Ali Şafak Öztürk

Son dakika Ali Şafak Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Şafak Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Şafak Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Şafak Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali şafak öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 ali şafak öztürk haberi bulunmuştur. Tüm ali şafak öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...'
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...' Fenerbahçe'de kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu Sinan Gümüş kendisine gelen bütün teklifleri reddederek "Antalyaspor'a geri dönmek istediğimi her zaman söyledim. Tabii süreç biraz uzadı" ifadelerini kullandı.
29.03.2022 Fenerbahçe
Antalyaspor'da 7 istifa birden
Antalyaspor'da 7 istifa birden Antalyaspor AŞ'de yönetim kurulu başkanı Emin Kemal Hesapçıoğlu'nun ardından 7 yönetim kurulu üyesinin de istifa ettiği bildirildi.
17.02.2021 Antalyaspor
Çok sert açıklama! 'Taş üstünde taş bırakmam'
Çok sert açıklama! 'Taş üstünde taş bırakmam' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi olası hakem hataları üzerine "Beşiktaş’ın önünü kesecek bir tavır ortaya koyarlarsa emin olun taş üstünde taş bırakmam" dedi.
5.02.2021 Beşiktaş
Antalyaspor'a transfer yasağı!
Antalyaspor'a transfer yasağı! Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un eski futbolcuları Samir Nasri, Danilo Sousa Campos, Saso Fornezzi ile Gustavo Blanco Leschuk transferinden kaynaklı Shakhtar Donetsk'e olan toplam 4 milyon 500 bin euro borcundan dolayı transfer engeli getirildi.
26.01.2021 Antalyaspor
Antalyaspor'da Ersun Yanal depremi! İstifa mektubunu cebine koydu
Antalyaspor'da Ersun Yanal depremi! İstifa mektubunu cebine koydu Antalyaspor'da Başkan Ali Şafak Öztürk'ün istifasının ardından Ersun Yanal da istifa kararı aldı.
24.01.2021 Antalyaspor
Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, istifa etti
Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, istifa etti Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, kulüp yönetimini bırakma kararı aldığını açıkladı.
19.01.2021 Futbol
6-0'dan sonra istifa iddiası
6-0'dan sonra istifa iddiası Dün Hatayspor'dan 6 yiyen Ersun Yanal'ın istifa edeceği konuşuluyor...
30.12.2020 Antalyaspor
Şok gelişme! İptal oldu
Şok gelişme! İptal oldu Antalyaspor yönetimi tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı ile anlaşamadı.
4.11.2020 Antalyaspor
İkna oldu! Abdullah Avcı...
İkna oldu! Abdullah Avcı... Tamer Tuna ile yollarını ayıran Antalyaspor Abdullah Avcı'yı ikna etti.
1.11.2020 Antalyaspor
Bomba iddia! Abdullah Avcı dönemi başlıyor
Bomba iddia! Abdullah Avcı dönemi başlıyor Antalyaspor'da teknik direktör Tamer Tuna ile yolların ayrılmasının ardından göreve Abdullah Avcı getiriliyor.
28.10.2020 Futbol
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin'
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, adı sık sık Galatasaray ile anılan Dorukhan Toköz için 'Sözleşme imzalamazsa Allah yolunu açık etsin' dedi.
16.10.2020 Galatasaray
Fenerbahçe, Nazım Sangare ile sözleşmeyi imzaladı
Fenerbahçe, Nazım Sangare ile sözleşmeyi imzaladı Fenerbahçe, transferini daha önce duyurduğu Nazım Sangare ile resmi sözleşmeyi imzaladı.
23.09.2020 Futbol
Nuri Şahin, Süper Lig yolunda! Görüşmeler başladı
Nuri Şahin, Süper Lig yolunda! Görüşmeler başladı Süper Lig ekibi, 31 yaşındaki milli futbolcu Nuri Şahin'i transfer etmek için görüşmelere başladı.
8.08.2020 Antalyaspor
Ali Şafak Öztürk: "Kalan maçlar yeni sezon öncesi oynansın"
Ali Şafak Öztürk: "Kalan maçlar yeni sezon öncesi oynansın" Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Süper Lig'de kalan 8 haftanın yeni sezon öncesinde oynanmasını önerdi.
21.04.2020 Antalyaspor
Antalyaspor'un ismi Fraport TAV Antalyaspor oldu
Antalyaspor'un ismi Fraport TAV Antalyaspor oldu Süper Lig ekibi Antalyaspor’un ismi değişiyor. Kırmızı-Beyazlılar yarın Fraport TAV ile imzalayacağı anlaşmayla isim sponsoru alacak.
7.02.2020 Antalyaspor
Antalyaspor'dan Dusko Tosic bombası! Yengeyle geliyor...
Antalyaspor'dan Dusko Tosic bombası! Yengeyle geliyor... Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic yeniden Süper Lig'e dönüyor. Futbol hayatını Çin'de sürdüren Sırp savunmacının adresi de belli...
3.01.2020 Antalyaspor
Antalyaspor'da Tamer Tuna sesleri!
Antalyaspor'da Tamer Tuna sesleri! Teknik direktör arayışında Hikmet Karaman’dan ekonomik sebeplerden dolayı vazgeçen Antalyaspor, rotayı Tamer Tuna’ya çevirdi. Tecrübeli teknik adamla, prensipte anlaşan kırmızı beyazlılar Antalya’da yapılacak son toplantının ardından Tamer Tuna ile 1.5 yıllığına sözleşme imzalamayı planlıyor.
3.01.2020 Futbol
Antalyaspor'da Stjepan Tomas dönemi
Antalyaspor'da Stjepan Tomas dönemi Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor teknik direktörlüğe Stjepan Tomas'ın getirildiğini açıkladı.
15.11.2019 Antalyaspor
Antalyaspor'da hedef Tayfun Korkut
Antalyaspor'da hedef Tayfun Korkut Gündeminde Tomas, Tudor, Tamer Tuna gibi hocalar bulunan Kırmızı-Beyazlılar’ın asıl hedefi ise Tayfun Korkut. Genç hocayı ikna etmek için yoğun çaba harcanıyor.
15.11.2019 Futbol
Süper Lig'e hoca olarak döndü! İşte yeni takımı...
Süper Lig'e hoca olarak döndü! İşte yeni takımı... Antalyaspor, Stjepan Tomas ile 2,5 yıllığına prensipte anlaştı...
14.11.2019 Antalyaspor
Bülent Korkmaz istifa ettiğini açıkladı
Bülent Korkmaz istifa ettiğini açıkladı Süper Lig'de Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz istifa ettiğini açıkladı.
12.11.2019 Futbol
Anne Marie, Aspendos’a hayran kaldı
Anne Marie, Aspendos’a hayran kaldı Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie, Antalya'da Regnum Carya sahnesinde konser verdi.
30.08.2019 Magazin
Antalya'da Jennifer Lopez rüzgarı
Antalya'da Jennifer Lopez rüzgarı ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek’teki Regnum Carya Otel’de ’It’s My Party’ turnesi kapsamındaki konseri için saat 21.50’de sahneye çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Lopez’i izlemek için hayranları saatler öncesinde otele geldi.
7.08.2019 Magazin
Tarık Çamdal: Galatasaray defteri kapandı
Tarık Çamdal: Galatasaray defteri kapandı Antalyaspor forması giyen Tarık Çamdal, "Ben inanıyorum ki kısa sürede eski performansımı yakalayacağım. Galatasaray defteri kapandı ve yeni bir sayfa açtım kendime. Göstereceğim performansla yeniden milli takım formasını giymek istiyorum" dedi.
21.02.2019 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Ali Şafak Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali şafak öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.