Gazete Vatan Logo
Futbol İngiltere uzatmalarda yıkıldı!

İngiltere uzatmalarda yıkıldı!

Maç öncesi büyük olaylara sahne olan İngiltere-Rusya karşılaşması 1-1 beraberlikle sona erdi.

İngiltere uzatmalarda yıkıldı!

Fransa EURO 2016 B Grubu ikinci maçında Marsilya Velodrome Stadı'nda İngiltere ile Rusya karşı karşıya geldi.

Euro 2016 Elemelerini yenilgisiz tamamlayan İngiltere, güçlü rakibi Rusya karşısında maça çok hızlı başladı. Top hakimiyetine ele alan İngilizler, müsabakanın ilk çeyreğinde Adam Lallana'yla gole çok yaklaşsada aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda müsabakaya yine İngilizler etkili başlayan taraf oldu. Savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalışan İngiltere, aradığı golü duran toptan buldu. 73'de ceza yayı hafif sağ çaprazından kazanılan serbest vuruşta Eric Dier harika bir vuruşla topu ağlarara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Maç böyle bitecek derken Rusya, 90+2'de kaptanıyla bereberliği yakaladı.Denis Glushakov'un uzatmalarda attığı golle mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

B Grubu'nda İngiltere ikinci maçını 16 Haziran'da Galler ile oynarken, Rusya 15 Haziran tarihinde Slovakya ile karşı karşıya gelecek.

Öte yandan karşılaşma öncesinde iki takım taraftalarının büyük olaylara sebeb oldu. Marsilya sokaklarında adeta terör estiren holiganlar polisle çatışırken, çıkan olaylarda birçok kişi yaralandı. Bu olayların maça yansıması beklenirken, oyun içerisinde herhangi bir olay çıkmadı.

Haberin Devamı