Gazete Vatan Logo
Futbol İmparator için müthiş iddia!

İmparator için müthiş iddia!

Yeni sezona sıkıntılı başlayan Eskişehirspor için ortaya atılan son iddiada Fatih Terim'in adı geçiyor

İmparator için müthiş iddia!

Süper Lig'de galibiyet yüzü görmeyen Eskişehirspor bu hafta kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor'u yenip çıkışa geçmek istiyor. Sıkıntılı günler geçiren teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yerine Fatih Terim ile görüşmeler yapıldığı öne sürüldü ancak yönetim bunu doğrulamadı.

Sivasspor deplasmanında Adem Sarı'nın uzatma dakikalarında attığı golle beraberliği sağlayıp bir puanla dönen Eskişehirspor'da Gaziantepspor maçının hazırlıkları başladı. Kırmızı-siyahlı takımda kaleci İvesa ile orta saha oyuncusu Burhan'ın hafif sakatlıklarının bulunduğu belirtildi.

Oynadıkları 5 maçtan 3 mağlubiyet ve 2 beraberlikle ayrılan Eskişehirspor'da bazı taraftarlar teknik direktör Rıza Çalımbay'ın istiyor. Eskişehir'de yayınlanan yerel Sonhaber Gazetesi ise 'Es-Es İmparatorun peşinde' başlıklı haber yayınlayarak Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın Fatih Terim ile görüştüğünü öne sürdü.

Es-Es yönetimi, Fatih Terim'le teknik direktörlük için herhangi bir görüşmenin yapılmadığını açıkladı. Yönetimin, Teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüşme yaparak kötü gidişe dur demek için alınması gereken önlemleri göreceği öğrenildi.

Haberin Devamı