Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’den günün süper tercihleri

Misli’den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli’den günün süper tercihleri

Kayserispor - Alanyaspor: Maç Sonucu 1 (1.74 yerine 1.79)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Kayserispor - Alanyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Kayserispor’un kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Rize ve Hatay galibiyetleri, Kayserispor'a ritim kazandırdı. Recep Uçar oyun sistemini net şekilde uygulamaya başladı. İç sahada bu kez tribünler daha dolu olacaktır. Alanyaspor'da ise son Sivas yenilgisi, Ömer Erdoğan döneminin bitmesine sebep oldu. Konuk takımda Richard cezalı. Kayserispor form durumuyla galibiyete yakın duruyor.

Tottenham - Chelsea: Maç Sonucu 1 (1.90 yerine 1.95)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Tottenham - Chelsea karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Tottenham’ın 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Ligin yenilgisizi lideri Tottenham maç kazanmaya devam ediyor. Son 4 maçını kazanan Spurs’un konuğu hafta arası kupada Blackburn’u 2-0 yenerek eleyen ve morallenen Chelsea. Ancak Chelsea geçen hafta Cumartesi günü iç sahada Brentford’a kaybederken taraftarlarını çatlatmıştı. Gol yollarındaki durgunluk devam ediyor. Tek iyi haber Ukraynalı yıldız Mudryk’un takıma dönmesi. Chelsea 10 maçta sadece 13 gol atabildi. Son ve Maddison formda. Kaleci Vicario formda ve savaşan orta sahası ile Tottenham bu maçı eski ve çok sevilen hocası Pochettino’nun Chelsea’si önünde galibiyetle bitirip yoluna tam gaz devam edecektir. Tahminim az gollü bir ev sahibi galibiyeti yönünde.

Haberin Devamı

Getafe – Cadiz: Maç Sonucu 1 (1.68 yerine 1.73)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Getafe - Cadiz karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibi galibiyetini öneriyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Getafe beraberliğe abone oldu. 5 maçtır sahadan beraberlikle ayrılan ev sahibi ekip bu sezon evinde hiç maç kaybetmedi. Enes Ünal’ın da sakatlığı devam ediyor. Cadiz ise Sevilla’dan sahasında puan alarak 3 maçlık yenilgi serisine son verdi. İstikrarsız bir ekipler ve günlük performansları alacakları skorlarda belirleyici oluyor. Getafe, Borja Mayoral ve Mason Greenwood ikilisiyle ileride tehlikeler yaratabilir. Cadiz, ev sahibi için uygun bir rakip. Getafe’nin kazanma vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misli’den günün süper tercihleri