Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Werder Bremen - Bayern Münih: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Werder Bremen - Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %32’si Bayern Münih’in kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: İlk Yarı 1.5 Üst

Almanya Bundesliga Ligi bu karşılaşmaya birlikte artık start alıyor. Liverpool’dan Keita, U.S Gilloise ekibinden Lynen ve Düsseldorf’dan takımın golcü ismi Kownacki gibi transferler yaparak lige güzel başlamak isteyen Werder Bremen Almanya Kupası ilk turunda eşleştiği 3. lig ekibi Viktoria Köln önünde savunmada basit hatalar yapınca mücadeleyi 3-2 kaybedip kupaya sürpriz bir şekilde veda ettiler. Bu ilk karşılaşmada taraftarı önünde kazanmak adına tempolu bir futbolla maça başlamalarını bekliyorum. Ligin son şampiyonu Bayern Münih ise Sadio Mane, Sommer, Cancelo ve Hernandez gibi çok önemli isimleri kaybetti. Gidenlerin yerine takıma Laimer, Kim Min Jae, Guerreiro ve Harry Kane gibi etkili isimleri takıma dahil etmeyi başardı. Fakat geçen hafta arasında Almanya Süper Kupa Finali maçında oynadığı Leipzig karşısında savunmada çok basit hatalar yapınca mücadeleyi 3-0 kaybedip büyük bir şok yaşadılar. Şampiyonluk yolunda lige güzel başlamak isteyen Bayern Münih baskı bir futbolla başlayarak kazanmak isteyeceklerdir. Bu maçta hücum yönü yüksek iki ekip tempo gücü yüksek bir performans sergileyerek ilk yarıda 1.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

Haberin Devamı

İstanbulspor - Kayserispor: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından İstanbulspor - Kayserispor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %42’si Kayserispor’un galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: 0-2 Çifte Şans

İstanbulspor'da, son Konyaspor maçına 11'de başlayan ve kırmızı kart gören Ali Yaşar ile Okan Erdoğan cezaları nedeniyle bu hafta yoklar. Kayserispor ise geçen sezonki kadro ile devam etmesine rağmen Galatasaray karşısında iyi bir görüntü çizdi. Aldıkları puanı fazlasıyla hak ettiler. Çağdaş Atan'ın disiplinli futbolunu İstanbul deplasmanında da sürdüreceğini ve Sarı-Kırmızılılar'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Metz - Marsilya: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Metz - Marsilya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %38’i konuk ekibi tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Marsilya, Şampiyonlar Ligi elemelerinde Panathinaikos'a acı bir şekilde elendi. 90+6'da yedikleri gol karşılaşmanın uzamasına sebep oldu ve penaltılarla elendiler. Öte yandan Metz sezona iyi bir başlangıç yapmadı. Marsilya, Nisan ayından beri deplasmanda kazanamıyor. Metz ise Laszlo Bölöni'nin yönetiminde şubat ayından beri her iç saha maçında en az bir gol atıyor. Öncelikli tercihim karşılıklı goller olacak.

Günün En Çok Oynanan Maçları