Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Sevilla - AS Roma: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Sevilla - AS Roma mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si karşılaşmada Sevilla’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

UEFA Avrupa Ligi finalinde Sevilla ve Roma, Budapeşte’de yer alan Puskás Arena Stadyumu’nda şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Daha önce bu kupayı 6 kez kazanan Sevilla, sezona genel anlamda hiç iyi başlayıp sezon ortasına kadar bu şekilde ilerlese de sonrasında yakaladığı çıkışla buralara kadar gelmeyi başardı. Bu kupayla aralarında gerçekten farklı bir bağ olduğu kesin. Geçen sezon Mourinho yönetiminde Konferans Ligi’ni kazanan Roma ise, bu sezonu da bir Avrupa kupasıyla tamamlamak istiyor. Roma’nın müzesinde Avrupa Ligi kupası bulunmuyor. İtalyan temsilcisi gruplardan sonra oynadıkları 8 eleme maçında sadece 1 gol yedi. Savunma disiplinini hiçbir şekilde elden bırakmıyorlar. Muhtemel kadrolarda iki ekibin de ideal 11’yle sahada olacağı gözüküyor. Sevilla her ne kadar gollü finallere imza atsa da Roma’nın katı savunmasına karşı zorlanacaklarını düşünüyorum. Finalde ilk yarının az pozisyonlu ve rölantide geçmesini bekliyorum. İlk 45 dakikada beraberlik bozulmaz.

Haberin Devamı

Eyüpspor – Bodrumspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Eyüpspor – Bodrumspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %29’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Eyüpspor, Sakarya deplasmanında son derece önemli bir galibiyet elde etti. Ligi en zor deplasmanında 120+3’te Alparslan’ın golüyle kazandılar. Arda öncelikle takım savunmasını ön planda tutup topa hakim olup rakibi karşısında geri düşmeyip sonrasında gol atmak üzere bir plan ortaya koydu. Yani önemli olan geriye düşmemek! Birlikte çalıştığı dünyaca ünlü hocalar Simeone ve Luis Enrique’nin oyun planlarının bir benzerini takımına uygulatmaya çalışıyor. Eyüpspor’un sakin şekilde benzer oyun felsefesini sahaya yansıtmasını bekliyorum. Kontrollü, dengenin kolay kolay bozulmayacağı bir 90 dakika olacaktır. Eyüpspor’u finale yakın görsem de öncelikli önerim 2.5 gol altı seçeneği olacak.

Haberin Devamı

Darüşşafaka - Anadolu Efes: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Darüşşafaka - Anadolu Efes mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %8’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

Çeyrek final serisinde Anadolu Efes 1-0 önde. 2 galibiyete ulaşan taraf yarı finale yükselecek... Anadolu Efes ilk maçı forse ederek, yüksek yüzdeyle şut atarak, yüksek skor üreterek kazandı. Daçka da ilk maçta dış şutlarda etkiliydi ancak 2 sayılık alanda şut yüzdeleri düşük kaldı. Bugün iç sahada yine Efes'in skorer oyununa, güçleri yettiğince eşlik etmeye çalışacaklar. Aralarındaki rekabette son 5 maç üst bitti. Bu maçta da yüksek skor beklemiyorum. Önerim 172.5 Üst.

Günün En Çok Oynanan Maçları