Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Litvanya-Türkiye: 2.5 Üst
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Litvanya-Türkiye mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
A Milli Takımımız hak ettiği noktada ve grupta değil! Son yıllarda bize yakışmayan performansımız nedeniyle Uluslar Ligi’nde küme düştüğümüz için kolay ve aynı seviyede olmadığımız rakiplerle karşılaşıyoruz. Litvanya, Dünya Kupası Elemeleri’nde oynadığı 8 maçta 7 mağlubiyet aldı. Takım değeri 7 milyon euro. A Milli Takımımızda Kerem Aktürkoğlu ya da Uğurcan’ın market değeri ise 18 milyon euro! Bu kalite farkı sahaya da yansımalı. En az 2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.

Anadolu Efes-Fenerbahçe: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Anadolu Efes-Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %3’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi
Şampiyonun belirleyeceği final serisi başlıyor. İlk 2 maç Fenerbahçe Beko sahasında oynanacak... Efes cephesinde Micic sakatlık sebepli oynaması beklenmiyor, yokluğu böylesi önemli maçta takımı olumsuz etkiler. Efes'in Micic yokluğunda takım savunmsını sıkı tutmaya çalışacağını düşünüyorum, bu noktada iki 4 numara Singelton, Moerman performansı önemli olacak... Ev sahibi Fenerbahçe, evinde taraftarı önünde etkilli ve güçl bir takım. Micic de yokken ilk maçı kazanmak isteyeceklerdir, favori çıkıyorlar. Yine de Efes'i karşıma almak istemem. Savunmaların sert olmasını bekliyorum, özellikle Efes, Micic yokken savunmayı sıkı tutmaya mecbur. 163.5 Alt önereceğim.

Haberin Devamı

Almanya-İngiltere: 2.5 Üst
İddaa programının Uluslar Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Slovakya-Kazakistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi
İngiltere, ilk maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu ve büyük bir şok yaşadı. Çok da etkili bir oyun sergileyemedi. Almanya ise bol pozisyonlu geçem maçta İtalya ile 1-1 berabere kaldı. İki takım son olarak EURO 2020'de karşılaşmış ve kazanan 2-0'lık skorla İngiltere olmuştu. Almanya, o maçın intikamını almak isteyecektir. İngiltere ise ilk 2 maçı 0 puanla kapatmamak için elinden geleni yapacaktır. Eğlenceli ve bol gollü bir maç izleriz.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları